promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV10: még az RTL se vette észre VV Bálint egyik legnagyobb titkát – 18+
Borítókép:  RTL offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hihetetlen, de ha VV Bálint nem mondja el a műsorban mi történt, akkor a szerkesztők észre sem veszik.

Óriási dráma volt a stúdióban, amikor VV Robi megnyerte 50,11 százalékkal a párbajt VV Bálinttal szemben. Azt lehetett tudni, hogy szoros lesz a végeredmény, mert Bálint hiába tért vissza három megmérettetésről, Robinak is rengeteg szimpatizánsa van, akik vissza is tudták juttatni a villába.

Utóbbi hatalmas katarzisban ugrándozott a stúdióban, amikor kiderült a végeredmény, míg Bálint teljesen elkenődött, és a könnyeivel küszködött. Érhető, mivel benne volt a levegőben, hogy megnyerheti a versenyt.

Aztán érkezett a fekete leves, legalábbis a villalakók számára, mivel a közönség már tudta, hogy a párbaj után azonnal jön egy kiválasztás, na meg a kihívás. VV Vivi és VV Moh kapott kettő-kettő szavazatot, így a végső döntés VV Vivi kezében volt villamesterként.

A martfűi lány úgy gondolta, hogy maga veszi fel a zöld kendőt, de utána kihívta VV Moht, szóval a forgatókönyv csavaros volt ugyan, de a vége ugyanaz maradt. Ma este kettejük közül is kiesik valaki.

VV Bálintnak is csak a BeleValóVilág stúdiójában árulták el, hogy nem az övé volt az utolsó párbaj, és le is esett az álla a földre. Természetesen ő sem úszhatta meg, hogy szembesítsék a legkínosabb jeleneteivel, amik között ott volt az is, amikor az egész ország előtt becsúszott a barnamedve a gatyájába VV Virág születésnapján.

Ezután elárulta neki Győzike, hogy ha Bálint nem osztja meg a titkot a többiekkel, akkor az RTL szerkesztői abszolút nem vették volna észre ezt a jelenetet. Úgy néz ki még a Nagy Testvér előtt is lehet titok, ha valaki ügyesen csinálja.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás