promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elrabolták Lady Gaga kutyáit, 500 ezer dollárt fizetne értük az énekesnő
Borítókép:  Lady Gaga / POOL / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szörnyű dolog történt Lady Gagával, ugyanis fegyveres elkövetők lopták el a kutyáit, a világsztár pedig most rengeteg pénzt ajánlott fel, hogy visszakapja kis kedvenceit.

Lady Gaga kutyasétáltatója szerda este 10-kor vitte ki az énekesnő Miss Asia, Koji és Gustav névre hallgató francia bulldogjait egy gyors körre, mikor több fegyveres elkövető ment oda hozzá, meglőtték őt, majd elrabolták a kutyákat. A világsztár munkatársa szerencsére nem szenvedett életveszélyes sérüléseket, és csodával határos módon Miss Asia is még pont el tudott menekülni, így végül sikerült hazajuttatni őt, de a másik két kutyus még mindig nincs meg.

Az éppen Rómában forgató Lady Gaga teljesen összetört a hír hallatán, és egyből felajánlott 500 ezer dollárt az elkövetőknek, hogy kérdés és következmények nélkül juttassák neki vissza szeretett kis kedvenceit – csupán írniuk kell a KojiandGustav@gmail.com e-mail címre.

Egyelőre még kérdéses, hogy csupán egy véletlenszerű bűncselekményről van szó, ahol egyszerűen csak drága kutyákat akartak ellopni a könnyű pénz reményében, vagy az elkövetők kifejezetten Lady Gaga háziállataira pályáztak, de az biztos, hogy az embereket sokkolta a szörnyűség, hiszen hatalmas kegyetlenségre vall, hogy valaki ebeket lop, ráadásul fegyverrel – a rendőrség jelenleg is nyomoz az ügyben.

Így néznek ki Lady Gaga kutyái:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás