Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Elrabolták Lady Gaga kutyáit, 500 ezer dollárt fizetne értük az énekesnő

Elrabolták Lady Gaga kutyáit, 500 ezer dollárt fizetne értük az énekesnő

Színes

Elrabolták Lady Gaga kutyáit, 500 ezer dollárt fizetne értük az énekesnő

Színes

Baranyecz János 10:10

Szörnyű dolog történt Lady Gagával, ugyanis fegyveres elkövetők lopták el a kutyáit, a világsztár pedig most rengeteg pénzt ajánlott fel, hogy visszakapja kis kedvenceit.

Lady Gaga kutyasétáltatója szerda este 10-kor vitte ki az énekesnő Miss Asia, Koji és Gustav névre hallgató francia bulldogjait egy gyors körre, mikor több fegyveres elkövető ment oda hozzá, meglőtték őt, majd elrabolták a kutyákat. A világsztár munkatársa szerencsére nem szenvedett életveszélyes sérüléseket, és csodával határos módon Miss Asia is még pont el tudott menekülni, így végül sikerült hazajuttatni őt, de a másik két kutyus még mindig nincs meg.

Az éppen Rómában forgató Lady Gaga teljesen összetört a hír hallatán, és egyből felajánlott 500 ezer dollárt az elkövetőknek, hogy kérdés és következmények nélkül juttassák neki vissza szeretett kis kedvenceit – csupán írniuk kell a KojiandGustav@gmail.com e-mail címre.

Egyelőre még kérdéses, hogy csupán egy véletlenszerű bűncselekményről van szó, ahol egyszerűen csak drága kutyákat akartak ellopni a könnyű pénz reményében, vagy az elkövetők kifejezetten Lady Gaga háziállataira pályáztak, de az biztos, hogy az embereket sokkolta a szörnyűség, hiszen hatalmas kegyetlenségre vall, hogy valaki ebeket lop, ráadásul fegyverrel – a rendőrség jelenleg is nyomoz az ügyben.

Így néznek ki Lady Gaga kutyái:

Borítókép: Lady Gaga / POOL / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP