promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bámulatos szülői kreativitással köti le gyermekét ez az apuka
Borítókép:  Facebook / Doodles of Saskatoon
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bizonyára sokak számára kihívást jelent a karanténok és kijárási korlátozások alatt lekötni a gyerekeket. Ez a kanadai apa tökéletes projektet talált ki, amellyel nemcsak a fiát köti le, de a környékbeli kutyákat is szórakoztatja.

David Carter úgy döntött, hogy fiával, Jeremiah-val létrehoznak a környék kutyái számára egy „stick library-t”, amit magyarra valahogy úgy lehetne lefordítani, hogy „bot kölcsönző.” Ez egy olyan hely, ahova botokat lehet gyűjteni, amivel a kutyák bármikor játszhatnak. 


Forrás: Facebook / Doodles of Saskatoon

„Sokat kellett terveznünk és méricskélnünk, hogy összeállítsuk a ládát, és méretre vágjuk az ágakat. Ráadásul Jeremiah-nak így használnia kellett az elektromos szerszámokat is, ami mindig szórakoztató időtöltést jelent a számára."

– magyarázta az apuka.


Forrás: Facebook / Doodles of Saskatoon


Forrás: Facebook / Doodles of Saskatoon

Miután elkészült a „kölcsönző”, Carter és a fia visszamentek a parkba, hogy megnézzék, mi lett a sorsa az alkotásnak – meglepődve konstatálták, hogy a bot kölcsönzőt ténylegesen használják. 

„Amikor elmegyünk a kutyaparkba, vagy egyetlen bot sincs a dobozban, vagy a láda körül hevernek”

– mondta Carter, aki szerint a fia nagy boldog volt, amikor látta, hogy nemcsak a kutyák, hanem az emberek is örülnek a „kölcsönzőnek".

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás