promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Győző meglepő őszinteséggel vallott magánéleti válságáról
Borítókép:  Well&fit
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nemrég Szabó Győző volt a Life Tv műsorának vendége, ahol komoly vallomást tett. 

A Valami Amerika-filmek, és még rengeteg nagyszerű színdarab sztárja elárulta, hogy magánéleti problémákkal küzdött. Győző sosem rejti véka alá, ha gondjai vannak, vagy voltak, legyen szó családról vagy éppen korábbi kábítószerezéséről. Ahogy lenni szokott, most is kimondta, amit kevesen tesznek meg.

A színész elmondása szerint párja, Rezes Judit volt az, aki megmentette a kapcsolatukat, nem hagyta, hogy a negatív érzések mindent felemésszenek. Judit segítségével sikerült visszafordítani életüket onnan, ahonnan úgy tűnt, már nincsen visszaút. 

„Egy darabot készítettünk erről a rossz időszakunkról. Bizony volt egy óriási hullámvölgy, ahol akár vége is lehetett volna. Alapvetően mégis azt gondolom, hogy Juditnak, Rezes Juditnak, a páromnak köszönhető, aki úgy döntött, hogy ezt inkább megmenti. [...] Sokan azt csinálják, hogy ilyenkor a legkönnyebbet választják, azt mondják, hogy csá, és akkor jön a sárdobálás, stb. Egy külső segítség, egy coach segítségével rájöttünk arra, hogy ott a pont, mert ez a kommunikáció! Nagyon-nagyon keményen dolgoztunk ezen, hogy ez visszajöjjön, és azóta, ami a szívünket, a lelkünket nyomja, azonnal megbeszéljük. Nem marad semmi"

mesélte el a műsorban Győző. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás