promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sebestyén Balázs üzent az őt feljelentőknek: „Mélységesen elkeserít az a sok alaptalan vádaskodás ami engem ért!”
Borítókép:  Sebestyén Balázs / via ripost.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Állítólag többen is feljelentették Sebestyén Balázst, miután szabályszegést követett el azzal, hogy rálépett a fagyott Balatonra, a műsorvezető pedig most reagált a balhéra, ráadásul a tőle megszokott humorral.

Sokan felháborodtak, mikor nemrég Sebestyén Balázs kirakott pár képet, amin a befagyott Balatonon áll, hiszen ezzel szabályszegést követett el, ráadásul kérkedett is vele, pedig nagyon veszélyes dologról van szó. Ennek hatására állítólag többen is feljelentették a népszerű rádióst, aki most nyíltan, és humorosan reagált a támadásokra.

„Mélységesen elkeserít az a sok alaptalan vádaskodás ami engem ért az utóbbi napokban! Rengetegen feljelentettek, hogy a jégre mentem, ezzel szabálysértést követtem el és ezt még büszkén mutogatom is! Hát akkor derüljön ki a teljes igazság! Igazából ez egy kutyamentő akció volt, nem nézhettem tétlenül, hogy egy ártatlan kutya alatt beszakad a jég és az állat bajba kerül! Ezért kellett a jégre mennem! De felhívnám a Magyar Rendőrség figyelmét, hogy ne csak engem büntessenek meg hanem azokat is akik ott voltak velem! Ezt fotókkal is tudom bizonyítani!! Hálisten a kutya jól van, megmentettük és nekem ez a legfontosabb!! (egyébként csak jelzem, hogy a kutya nincs chippelve és oltási könyve sincs) Kérem önöket, hogy a társaimat is vonják eljárás alá és kötelezzék őket a pénzbírság befizetésére!”

– írta poénkodva Sebestyén Balázs a közösségi oldalán.

A mókás üzenethez olyan képeket mellékelt a híresség, amikre digitálisan rászerkesztették Rákóczi Ferit, Vadon Janit és egy kutyát is, szóval ebből is látszik, hogy kicsit sem veszi komolyan a szituációt, pedig „a rendőr, a közterület-felügyelő, a halászati őr és a hivatásos katasztrófavédelmi szerv erre felhatalmazott ügyintézője figyelmeztetést alkalmazhat, 5.000-50.000 forintig terjedő helyszíni bírságot szabhat ki, vagy szabálysértési eljárást indíthat, melyben akár 150.000 forintig terjedő pénzbírságot is kiszabhatnak” egy ilyen szabályszegés miatt.

Itt lehet megtekinteni Sebestyén Balázs posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás