promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kés alá fekszik Gáspár Zsolt: „Nagyon fontos lenne, hogy sukár legyek, mert az életem múlhat rajta”
Borítókép:  Gáspár Zsolt / via origo.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hatalmas elhatározásra jutott Gáspár Zsolt, ugyanis az egészsége érdekében bevállal egy gyomorszűkítő műtétet, pedig nagyon fél az ilyen beavatkozásoktól.

Gáspár Zsolt jelenleg is árulja luxusotthonát, ezzel pedig nagyon kihúzta a gyufát bátyjánál, Győzikénél, hiszen erről elfelejtett szólni neki, és végül egy hatalmas családi balhé alakult ki ebből. Zsolt kemény szavakkal illette Gáspár Győzőt, de úgy néz ki, hogy van nála nagyobb problémája is, ugyanis már évek óta a csendes gyilkosnak számító magas vérnyomással küzd, és hiába próbálkozott mindennel, nem lett sokkal jobb a helyzet, ezért most komoly döntést hozott.

„Benne vagyok már a korban és nem igazán megy a fogyás, pedig nagyon fontos lenne, hogy sukár legyek, mert az életem múlhat rajta. Szeretném megérni a gyerekeim esküvőjét, de még az unokáim lagziján is szeretnék táncolni. Szóval nincs fontosabb, mint az egészségem. Az mégsem járja, hogy elhízottan, magas vérnyomással tengetem a napjaimat! Ennek véget kell vetnem, méghozzá a lehető leggyorsabban. [...] Világ életemben rettegtem a műtétektől, de végül arra jutottam, hogy bevállalom a gyomorszűkítő műtétet, amelynek során eltávolítják a gyomrom kilencven százalékát. Ha ettől nem fogyok le rendesen, akkor semmitől, hiszen a közvetlen családomban is van rá példa, hogy egy ilyen beavatkozás csodákra képes”

árulta el Gáspár Zsolt, aki nemrég műsorvezetőként mutatkozott be a TV2-s Farm VIP-ben.

Egyre többen vállalkoznak ilyen műtétre, hiszen sokaknak bevált, és most a híresség is arra jutott, hogy ez lehet számára a legjobb megoldás az egészségesebb élet reményében. Az biztos, hogy hatalmas elhatározásról van szó, és Gáspár Zsolt tudja, hogy nem lesz egyszerű menet, de még így is bevállalja:

„Lélekben már felkészültem, hogy nagyon hosszú lesz a felépülési folyamat, de tudom, hogy megéri, hiszen ha lefogyok, végre elhagyhatom a vérnyomáscsökkentő gyógyszert és tudni fogom, hogy minden tervemet megvalósíthatom még ebben az életben.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás