Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Pikáns történetet osztott meg Gallusz Niki

Pikáns történetet osztott meg Gallusz Niki

Színes

Pikáns történetet osztott meg Gallusz Niki

Színes

Promotions 10:10

A színésznő meglepő sztorit árult el a Life Tv-ben Bréking című műsorában, melynek főszereplője egy híres magyar rapper.  

Az egyre felfelé ívelő televíziós csatorna egyik legsikeresebb műsora kétségkívül a Bréking. Itt sztárok beszélgetnek különböző aktuális témákról, melybe belefűzik saját történeteiket véleményüket, vagy akár vitatkoznak is azokról. 

Legutóbb a meztelen képek üzenetben való küldözgetéséről volt szó, amikor az Álarcos énekes első évadának győztese meglepő sztorival állt elő. A pikáns történet főszereplője pedig nem más, mint egy híres magyar rapper. A 46 éves Gallusz Niki barátnője egy használt telefont vett, amiben benne maradtak az előző tulajdonos intim képei. Kiderült, hogy egy ismert magyar rapper mobilja volt, amely a nemi szervéről is tartalmazott képeket – adta hírül az nlc.

„Egy rapper kukackáját láttam véletlenül. Mert eladta a telefonját és nem törölte le, és odaadta, és az a csajszi, aki megkapta ezt a telefont nézegette a bent maradt infókat, és megtalálta benne. És akkor felsikított, mondta: Úristen, Niki, nem hiszem el! Mondtam, hogy köszönöm, hogy megosztottad ezt az infót”

– mesélte Gallusz Niki.

Borítókép: NLC.hu