promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Fru sztriptíz közben mutatta meg a melleit, és rengeteget szexelt – 18+
Borítókép:  RTL Klub offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A szegedi lányt szembesítették a legmerészebb pillanataival a kiesése után.

Nincs ezen mit szépíteni: VV Fru akkor került igazán a középpontba, amikor összejött VV Renátóval. Voltak döcögősebb pillanataik, de mégis nagyon szerelmesek lettek egymásba. Lehet az elején ez egy taktika volt a lány részéről, de aztán mégis több lett belőle.

A párja kiesése után VV Fru gyakorlatilag összeomlott, és a nézők is észrevették rajta, hogy lélekben feladta a játékot. Az összefoglalókba végül már csak azokat a jeleneteit tudták bevágni a szerkesztők, ahogy Fru Renátó után sóvárog.

Amikor VV Vivi megkapta a zöld kendőt a kiválasztáson, akkor okos döntést hozott azzal, hogy VV Frut vitte magával párbajozni. Ilyenkor ugyebár a nézők vagy azt tartják bent a játékban, aki szimpatikusabb nekik, vagy azt, aki izgalmasabb. VV Fru talán már se izgalmas, se szimpatikus nem volt a többségnek, ettől függetlenül be tudta gyűjteni a szavazatok 35,13 százalékát.

Szóval a többség úgy látta, hogy VV Frut már nincs értelme visszaküldeni a villába. Jött a szokásos fekete leves, vagyis a kiesett versenyzőnek megmutatták néhány merészebb pillanatát a játékból.

Egészen fura látni, hogy az elején VV Renátó és VV Amanda flörtölgettek egymással. Lehet, hogy VV Fru megfeledkezett róla, de ő is megmutatta a melleit a műsorban, és hát arról is lenne bőven anyag, hogy mennyit hancúroztak Renátóval. A szerkesztők jófejek voltak, és sok kínos szituációtól megkímélték a bevágásokban, de az nem maradt ki, amikor a párja a nyelvével izgatja a takaró alatt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás