promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV10: VV Merci szereti a vastagot, és VV Mohét a szájába is vette – 18+
Borítókép:  RTL Klub offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az egész onnan indult, hogy egy porszívócső került VV Merci fenekének a közelébe.

Zakatol tovább a Való Világ 10, ahol VV Vivi került veszélybe, akinek hamarosan el kell döntenie, hogy kivel szeretne párbajozni. Sajnálnánk, ha kiesne, mivel a martfűi lány hülyeségei fel tudják dobni a szürke hétköznapokat.

Ahogy a mostani videó elején is látni fogjuk, VV Fru továbbra sem találja a helyét VV Renátó nélkül. Ha VV Vivi taktikus, akkor Frut viszi párbajozni, aki jelenleg semmit nem tud adni a nézőknek a depresszión kívül. Amúgy pszichológiai szempontból is egy tök érdekes dolog lehetne, hogy a lány miképp dolgozza fel VV Renátó kiesését, de a VV10 törzsközönségét nem éppen ez érdekli.

Közben VV Robi elkezdte kiporszívózni VV Merci haját, akinek ezután a feneke is kapott egy kis tisztítást. Nem a porszívócsőre értette, de a 19 éves lány bevallotta, hogy szereti a vastagot.

Vajon VV Merci utána VV Moh melyik testrészét vehette a szájába, ami vastag, de nem a férfiassága? A 18 karikás összefoglalóból kiderül, ahogy az is, hogy milyen felesleges dolgokról diskurált VV Virág és VV Dani, valamint hogyan került VV Vivi alá egy tojás.

[[[cikk2]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás