Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Gáspár Evelin: "Illegális szereket is kipróbáltam!"

Gáspár Evelin: "Illegális szereket is kipróbáltam!"

Színes

Gáspár Evelin: "Illegális szereket is kipróbáltam!"

Színes

Héjja Krisztián 13:13

A sztárvilágban megszokott, hogy a celebek mindig a legjobb formájukat szeretnék megmutatni. Azonban vannak olyanok, akik ezt akár már-már drognak számító szerekkel próbálják meg elérni. 

Győzike lánya nemrég őszintén vallott az illegális fogyasztótabletták használatáról. A 26 éves lány a TV2 műsorában mesélt először arról, hogy 15 éves kora óta tartó fogyokúrája alatt miket próbált ki. 

A fiatal sztár bevallása szerint akkor is tudta, hogy ezek milyen károkat okozhatnak a szervezetében hosszútávon, mégis bevette a gyógyszereket. Ma már a tudatos, és egészséges életmódban hisz. Az utóbbi néhány évben több, mint 40 kilótól sikerült megszabadulnia, rendszeresen sportol, és ellenáll a finom édességeknek, még akkor is, ha éppen ő maga süti őket. 

„Rutinos fogyókúrázónak számítok, 15 éves korom óta fogyókúrázom(...)Illegális szereket is kipróbáltam. Magas lett a vérnyomásom, nem aludtam”

– mondta el Evelin, aki miután nemrég elvégezte az egyetemet, édesanyjával vágnak saját vállalkozásba. A Gáspár-család női tagjai cukrászdát nyitnak. Terveik szerint diétába illő süteményeket és egyéb finomságokat fognak árulni. 

Borítókép: 24.hu