promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Rékát el akarta ütni kocsival az egyik rosszakarója
Borítókép:  Rubint Réka / via 24.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Csoportba verődtek azok, akik ki nem állhatják Schobert Norbertéket, és kiderült, hogy az egyik rosszakaró konkrétan azon gondolkodott, hogy elüsse-e kocsival Rubint Rékát, vagy sem.

Sokak szemében kifejezetten megosztó személyiségnek számít Schobert Norbert és Rubint Réka. Az elmúlt években hiába segítettek rengeteg embernek a fogyásban, illetve az egészséges életmód elsajátításában, néha mégis sikerült olyan dolgokat mondaniuk, amikkel többeket is feldühítettek. Még külön Facebook csoportot is csináltak azok, akik utálják őket, ráadásul Rubint Réka egy ideig figyelte is, hogy mit mondanak ott róluk, de ma már inkább nem kíváncsi a negatív hozzászólásokra.

„7-8 éve van egy ilyen Facebook csoport, amelybe az utálóink gyülekeznek. Egy ideig követtem, aztán úgy voltam vele, hogy csak energiát vesz el, nincs értelme ezzel foglalkoznom. Néha egy-egy kedves vendégem megmutatja, mi folyik ott és elképeszt. Még a live videóinkat is percről percre, szinte kikockázva kritizálják. Sajnálom és szánom azokat, akik azzal vannak elfoglalva, hogy mi történik más életében. Nyilván addig se kell a saját dolgaikkal foglalkozni. Ráadásul teszik ezt olyan gyűlölettel, haraggal, hogy biztos vagyok benne, egyesek orvosi kezelésre szorulnának”

– idézi Rubint Réka Sláger Reggelben elhangzott szavait a 24.

Kiderült, hogy nem csupán pár gusztustalan beszólást kapnak ebben a csoportban, de néha konkrétan a fizikai erőszak, sőt, a meggyilkolásuk is szóba kerül, hiszen volt olyan tag, aki látta Rubint Rékát a zebrán, és elgondolkodott azon, hogy a kocsijával elüti őt. A híresség természetesen nagyon kiakadt, mivel ez túlmegy minden határon, ezért elhatározta, hogy ezek után nem hagyja magát, és Schobert Norberttel együtt felveszi a harcot:

„Rám mondhatnak bármit, de az, hogy a gyerekeinket bántják, ráadásul olyanok, akik a profiljuk alapján maguk is anyukák-apukák, nagyszülők… Milyen generációt nevel fel egy ilyen mocskolódó, frusztrált ember? Sokan azt mondják, hogy ezt tűrnie kell annak, aki közszereplő. Nem a véleménynyilvánítás zavar, nem kell minket szeretni, de a gyűlölködést, a nyomdafestéket nem tűrő megnyilvánulásokat senkinek nem kell és nem is szabad elviselnie, ha ismert ember, ha nem! Amikor az ember azt olvassa, miközben az egyik gyerekével várandós, hogy »Láttam ezt a k*rvát a zebrán átmenni a gyerekével. Gondolkodtam, hogy a gázra vagy a fékre lépjek« – ezt miért kéne bárkinek is eltűrnie?! Sajnos az utóbbi időben csak rosszabb lett a helyzet, ezért is döntöttünk úgy, hogy ezt nem tűrjük tovább.”

Ebben a cikkben lehet elolvasni Schobert Norberték terveit a rosszakarókkal szemben:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás