Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

L.L. Junior meglepő vállalkozásba kezdett, aminek nagyon fognak örülni a kutyák

L.L. Junior meglepő vállalkozásba kezdett, aminek nagyon fognak örülni a kutyák

Színes

L.L. Junior meglepő vállalkozásba kezdett, aminek nagyon fognak örülni a kutyák

Színes

Baranyecz János - 2021.01.23. 13:13

A járvány ráébresztette L.L. Juniort, hogy több lábon kell állni, így most különleges üzletet nyit a belvárosban, ami kifejezetten a kutyásoknak lett kitalálva.

L.L. Junior 2019-ben a fia tragikus elvesztése miatt megjárta a poklok poklát, majd tavaly szeptemberben ismét boldogság költözött a szívébe, mikor megszületett kislánya, Lili. A rapper a járvány miatt több időt tudott együtt lenni a babával, de közben arra jutott, hogy muszáj több lábon állnia ebben a sokak számára megterhelő időszakban, ezért most egy igazán érdekes vállalkozásba fogott Budapesten.

„A menedzseremmel, Ritával felmértük a terepet és kiderült, hogy bizony kutyakozmetikából hiány van a belvárosban. Ezt több gazdi is megerősítette. Nem is hezitáltunk túl sokat, hiszen imádjuk a kutyákat! Segíteni is akarunk ezzel, és bízunk abban, hogy mindenki jól jár. Most már ott tartunk, hogy keressük a megfelelő munkaerőt és közben elkezdtük kialakítani a szalon berendezését. Ha minden jól megy, néhány hét múlva nyitunk”

– mesélte L.L. Junior a Ripostnak.

Az Aradi utcában található, Luxustappancs névre hallgató üzlet kialakításában egy svájci kutyakozmetikus segítségét kérte a híresség, hogy a lehető legjobb élményt kapják a négy-, illetve kétlábú vendégek, szóval nem aprózza el a dolgot. Állítólag olyan lesz, mint egy wellness-hotel ebeknek, de közben szerencsére a gazdikra is gondolt L.L. Junior:

„Olyan légkört fogunk teremteni, hogy a kutyák és a gazdik is remekül érezzék magukat. Cuki kis ruhákat és finom rágcsálnivalókat is beszerzünk, az ebek tulajdonosai pedig már a barátságosan berendezett hallban össze tudnak barátkozni egymással. Egy mesebeli kutyavilágot szeretnénk létrehozni, és miközben a legjobb minőségű termékekkel szépülnek, a gazdik elkortyolnak egy csésze kávét.”

Borítókép: L.L. Junior / via femina.hu