promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV10: VV Merci teljesen benedvesedik VV Moh testétől – 18+
Borítókép:  RTL Klub offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

VV Merci elég, ha csak nézi VV Moht az ágyból, és már attól el tudna élvezni.

Vajon mi lesz VV Mercivel VV Moh nélkül? De feltehetnénk azt a kérdést is, hogy mi lesz VV Fruval VV Renátó nélkül? Ma este jön a párbaj, és a két férfi játékos közül az egyiküknek távoznia kell. Ha a nézők szimpátiáját nézzük, akkor VV Renátó lesz az. Annyi biztos, hogy a rajongók kedvenc párosa, vagyis VV Virág és VV Dani nincsen veszélyben.

VV Moh és VV Merci kapcsolata lassan indult be, és hát erre rátett egy lapáttal, hogy a 19 éves lány úgy költözött a villába, hogy idekint párja volt, aki valószínűleg már nem fogja várni a valódi való világban, ha kiesik.

Moh és Merci együtt is vannak, meg úgy nincsenek is, de a tényeken nem változtat, hogy többször lefeküdtek egymással.

Most Merci a többiek előtt vallotta be, hogy szabályosan rajong Moh testéért, de annyira, hogy a szokásosnál is nehezebben tudta ezt megosztani VV Bálintékkal. (Nem könnyen lehet kihámozni, hogy mit akar éppen mondani az adott pillanatban.) A lényeg, hogy meglátása szerint VV Moh felsőteste csillagos ötös.

Az esztergomi lány nem tudta levenni a szemét a villabeli párjáról zuhanyzás után, és az arckifejezése mindent elárult. Csoda, hogy az egésztől nem lett orgazmusa…

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás