Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

VV10: VV Merci teljesen benedvesedik VV Moh testétől – 18+

VV10: VV Merci teljesen benedvesedik VV Moh testétől – 18+

Színes

VV10: VV Merci teljesen benedvesedik VV Moh testétől – 18+

Színes

BTP - 2021.01.16. 15:15

VV Merci elég, ha csak nézi VV Moht az ágyból, és már attól el tudna élvezni.

Vajon mi lesz VV Mercivel VV Moh nélkül? De feltehetnénk azt a kérdést is, hogy mi lesz VV Fruval VV Renátó nélkül? Ma este jön a párbaj, és a két férfi játékos közül az egyiküknek távoznia kell. Ha a nézők szimpátiáját nézzük, akkor VV Renátó lesz az. Annyi biztos, hogy a rajongók kedvenc párosa, vagyis VV Virág és VV Dani nincsen veszélyben.

VV Moh és VV Merci kapcsolata lassan indult be, és hát erre rátett egy lapáttal, hogy a 19 éves lány úgy költözött a villába, hogy idekint párja volt, aki valószínűleg már nem fogja várni a valódi való világban, ha kiesik.

Moh és Merci együtt is vannak, meg úgy nincsenek is, de a tényeken nem változtat, hogy többször lefeküdtek egymással.

Most Merci a többiek előtt vallotta be, hogy szabályosan rajong Moh testéért, de annyira, hogy a szokásosnál is nehezebben tudta ezt megosztani VV Bálintékkal. (Nem könnyen lehet kihámozni, hogy mit akar éppen mondani az adott pillanatban.) A lényeg, hogy meglátása szerint VV Moh felsőteste csillagos ötös.

Az esztergomi lány nem tudta levenni a szemét a villabeli párjáról zuhanyzás után, és az arckifejezése mindent elárult. Csoda, hogy az egésztől nem lett orgazmusa…

Borítókép: RTL Klub offical