Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Swinger-bulira érkeztek ki a rendőrök, sztriptíztáncosnak hitték őket

Swinger-bulira érkeztek ki a rendőrök, sztriptíztáncosnak hitték őket

Színes

Swinger-bulira érkeztek ki a rendőrök, sztriptíztáncosnak hitték őket

Színes

Héjja Krisztián 08:08

Elég kínos sztori látott napvilágot egyenes Argentínából. A helyi rendőrség egy swinger-partit akart feloszlatni, de mikor megérkeztek a helyszínre és beléptek az ajtón, a résztvevők sztriptíztáncosnak hitték őket. 

Az erotikus bulin összesen 20 pár vett részt. A rendőrség este 10 óra körül érkezett a helyszínre, ahol bekopogtak, de akkor olyan történt, amire valószínűleg semelyikük sem volt felkészülve. 

A résztvevők ujjongva fogadták őket, azt hitték, hogy sztriptíztáncosok.

Az egyik rendőr a Ladbible bulvárlapnak nyilatkozott az esetről, ahol elmondta, az egyik nő heves flörtölésbe kezdett vele, és azt mondta neki, hogy feltüzelik őt a szemei. 

Később aztán persze a hatóságok tisztázták a helyzetet és elmondásuk szerint utána mindenki nagyon tisztelettudóan viselkedett a helyszínen, néhányan még viccelődtek is a szituáción. 

2016-ban is történt egy hasonló eset: egy rendőrségi dolgozót egy szociális otthonban rendezett 50. születésnapi partin is sztriptíztáncosnak hittek. A női csoport vad izgalommal és hangos éljenzéssel fogadta a férfit, akinek még azt is megjegyezték, hogy túl korán érkezett.

– idézte fel a 24.hu.

Borítókép: Utility_ Inc / Pixabay.com