promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Swinger-bulira érkeztek ki a rendőrök, sztriptíztáncosnak hitték őket
Borítókép:  Utility_ Inc / Pixabay.com
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elég kínos sztori látott napvilágot egyenes Argentínából. A helyi rendőrség egy swinger-partit akart feloszlatni, de mikor megérkeztek a helyszínre és beléptek az ajtón, a résztvevők sztriptíztáncosnak hitték őket. 

Az erotikus bulin összesen 20 pár vett részt. A rendőrség este 10 óra körül érkezett a helyszínre, ahol bekopogtak, de akkor olyan történt, amire valószínűleg semelyikük sem volt felkészülve. 

A résztvevők ujjongva fogadták őket, azt hitték, hogy sztriptíztáncosok.

Az egyik rendőr a Ladbible bulvárlapnak nyilatkozott az esetről, ahol elmondta, az egyik nő heves flörtölésbe kezdett vele, és azt mondta neki, hogy feltüzelik őt a szemei. 

Később aztán persze a hatóságok tisztázták a helyzetet és elmondásuk szerint utána mindenki nagyon tisztelettudóan viselkedett a helyszínen, néhányan még viccelődtek is a szituáción. 

2016-ban is történt egy hasonló eset: egy rendőrségi dolgozót egy szociális otthonban rendezett 50. születésnapi partin is sztriptíztáncosnak hittek. A női csoport vad izgalommal és hangos éljenzéssel fogadta a férfit, akinek még azt is megjegyezték, hogy túl korán érkezett.

– idézte fel a 24.hu.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás