Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

VV10: három kiskutya érkezett, akik csatatérré változtatták a villát

VV10: három kiskutya érkezett, akik csatatérré változtatták a villát

Színes

VV10: három kiskutya érkezett, akik csatatérré változtatták a villát

Színes

BTP - 2021.01.12. 10:10

VV Dani meglepődött, hogy a kutyusok mekkora „aknákat” tudnak lerakni.

Kicsit már be voltak fásulva a villalakók, így a szerkesztők úgy döntöttek, hogy beküldenek a játékosoknak egy kis felpezsdülést kiskutyák formájában. A blökik külön-külön érkeztek meg, és a kezdeti megilletődöttségükre még rátett egy lapáttal, hogy VV Merci elkezdett sikítozni, akire VV Dani ezért rá is szólt.

A kutyusokat mindenki azonnal a szívébe fogadta, kivéve VV Renátót, akit nem nagyon izgatott fel az új lakók érkezése. Lehet már fejben inkább a párbajra készül?

A blökiknek kellett egy kis idő, de aztán elkezdték megszokni az új helyüket, és a játék mellett elkezdtek összepisilni és összekakilni mindent, ami az útjukba került.

„K..va jó volt tesó, akkorákat sz.rtak, hogy az valami fenomenális. Még mindig nem hiszem el. Lehet ekkorákat k…zni? Egy ilyen kicsi testből”

- mesélte VV Dani VV Robinak.

Dani amúgy lelkiismeretes volt, mivel tényleg imádja a kutyusokat, így az éjszaka közepén kezdte el feltakarítani a káoszt, amit a villában hagytak. Ezután döntötték el VV Robival, hogy csinálnak nekik egy rögtönzött kennelt, hogy az új lakók ne változtassanak még jobban csatatérré mindent reggelre.

VV Robi úgy érezte, hogy a kennel, amit összeraktak stabil lesz, de hát a kiskutyák megtalálták belőle elég hamar a kiutat.

Borítókép: RTL Klub offical