Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Elköltözött otthonról Lagzi Lajcsi – ez áll a háttérben

Elköltözött otthonról Lagzi Lajcsi – ez áll a háttérben

Színes

Elköltözött otthonról Lagzi Lajcsi – ez áll a háttérben

Színes

Promotions 11:30

A mulatószenész, Galambos Lajos koronavírusos, emiatt nem jelent meg minap a Budaörsi Járásbíróságon. Ami nagyobb probléma, hogy Lajcsinak elővigyázatosságból el kellett hagynia otthonát, hiszen féli a veszélyeztetett, tüdőbeteg feleségét, aki, ha elkapná tőle a vírust, az életveszélyes lenne.

Még mindig zajlik Galambos Lajos ügye a Budaörsi Járásbíróságon, amelyben 30 milliós közüzemi csalással és vesztegetéssel vádolják. De a mulatószenész a hétfői tárgyaláson nem jelent meg, ennek oka pedig az, hogy

Lajcsi gyorstesztje pozitív lett, a zenész tehát koronavírusos.

„Nagyon megijedtem, amikor tapasztaltam magamon a tüneteket. Először hőemelkedésem volt, majd lázam, zsibbadtak a végtagjaim, ezek utaltak a betegségre. Gyorstesztet végeztettem, amelynek vasárnap érkezett meg az eredménye: pozitív lett. Azóta már végeztek rajtam egy PCR-tesztet is, annak az eredményét még várjuk" – mondta Blikknek

Lajcsinak nagyon elővigyázatosnak kell lennie, hiszen felesége, Boglárka veszélyeztetett, tüdőbeteg, ha elkapná a vírust, az életveszélyes lenne. Emiatt Galambos Lajos elhagyta a mocsai birtokot – legalábbis addig, amíg a PCR-teszt eredményét meg nem kapja.

„A családom jól van, de távol tartom magam tőlük, nem akarom bajba hozni a szeretteimet, vagy adott esetben megfertőzni őket, főleg a feleségemet nem, aggódom érte. Ezért is döntöttem úgy, hogy egy időre Budapestre költözöm, ha pedig megjön a teszt eredménye és adott esetben pozitív lesz, akkor a családi ház egy elszeparált, külön bejárattal rendelkező részébe költözöm" – tette hozzá.

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria