promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Palvin Barbi: „Mindig is fiúsabb lánynak tartottam magam”
Borítókép:  Palvin Barbara / Matteo Chinellato / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sokakat meg fog lepni, de Palvin Barbara gyerekkora óta imádja a focit, és azt is elárulta, hogyan tartja ilyen remek formában magát.

Palvin Barbi sokak szerint az ország egyik legszebb embere, sőt, az utóbbi évek hatalmas sikerei után már világviszonylatban is előkelő helyen szerepel a gyönyörű modellek képzeletbeli listáján. Csábító kinézete ráadásul rengeteg izgalmat rejt, hiszen kiderült, hogy többek között odavan a fociért, és ugyan nincs kedvenc csapata, de az elmúlt hónapokban folyamatosan követte a Fradi mérkőzéseit.

„Mindig is fiúsabb lánynak tartottam magam, aki szeret horgászni, focizni és érdeklik az autók. Gyerekkoromban könnyebben barátkoztam fiúkkal, ők mindig fociztak iskola után, én pedig csatlakoztam. Emellett apukám is nagy focirajongó, mindig együtt néztük a meccseket”

– árulta el Palvin Barbi a Nemzeti Sportnak.

Világhírű manökenünk életében természetesen most is jelen van a sport, hiszen a munkájából adódóan folyamatosan formában kell tartania magát. Palvin Barbara megosztotta a közönséggel, hogy milyen praktikákat alkalmaz alakjának megőrzésére, és érdekes módon szó sincs semmilyen csodadiétáról, vagy különleges készítményekről:

„Amikor van rá lehetőségem, edzőterembe járok. Általában személyi edzővel gyakorlok, aki mindig szól, ha valamit rosszul csinálok. Sok jó tanáccsal látnak el az edzőim, így hatékonyabbak az edzéseim, mintha egyedül kísérleteznék. Nem szeretek különböző diétákat követni, inkább csak tudatosan figyelek arra, hogy minél több zöldséget is egyek és nagyon sok vizet igyak, amellett, hogy mértékkel fogyasztok mindent, amit szeretek. Ez sokat változtatott az alakomon is. Régen nem szerettem a zöldséget, de idővel minden újhoz hozzá lehet szokni.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás