promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zámbó Jimmy fia, Krisztián megidézte édesapját – ez áll a háttérben
Borítókép:  Velvet
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Idén húsz éve ment el Zámbó Jimmy. Fia, Zámbó Krisztián édesapját is megidézte új klipjében.

Pontosan húsz éve, hogy elhunyt Zámbó Jimmy. Fia, Zámbó Krisztián minden évben elkészíti édesapja egy-egy dalának feldolgozását. Ezen a módon emlékszik Kriszitán Jimmyre. Ezúttal sem történt ez másként, ezúttal az 1992-es darab, az Ugye nem bántad meg című alkotás volt a soros. (Az eredetit " target="_blank">ide kattintva hallgathatod meg.)

„Az évfordulókon csendesen emlékezek, már nem csak a fájdalmat érzem, szép dolgok is eszembe jutnak róla. Az Ugye nem bántad meg című dalán nem sokat változtattam, igyekeztem a stílust meghagyni. Édesapámat idéztem meg a végén, a régi felvétellel, ami utolsó nagykoncertjén készült. Nincs nap, hogy ne gondolnék rá, ma is nagyon hiányzik"

– mondta Zámbó Krisztián a Blikknek.

A már több mint százezer ember által látott videokliphez egy Anikó nevű lány is hozzászólt. „Én nem emlékeszem Apukád zenéire, mert még kicsi voltam, de most mar általad újra hallgatom őt is, meg Téged is. Szerintem kell egy életkor, hogy átélje az ember ezeket a dalokat. Gratulálok, várom a további számaid! – fogalmazott.

„Igen pontosan ez volt a célom, ezért csináltam. Szeretném, ha édesapámat, dalait azok is megismernék, akik talán még nem is éltek, csak a szüleik szerelmeskedtek Jimmy dalokat hallgatva – mondta Krisztián.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás