Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

VV10: VV Bálint le akarta vetkőztetni VV Virágot – VV Dani kiakadt

VV10: VV Bálint le akarta vetkőztetni VV Virágot – VV Dani kiakadt

Színes

VV10: VV Bálint le akarta vetkőztetni VV Virágot – VV Dani kiakadt

Színes

Promotions 20:20

Véget ér a három barát szövetsége? Ahogy rövidül a játék, egyre többször van Bálintnak és Daninak nézeteltérése. 

A nézők szavazatai alapján a Szivatómata éjszaka sem állt le! A villalakóknak meg kellett szabadulniuk az összes felsőruházatuktól, de Virág erre nem volt hajlandó, tehát szabályszegést követett el, ami nem maradt következmények nélkül.

A háromszoros párbajgyőztes ezt nem hagyta szó nélkül, szerinte a lánynak vetkőznie kellett volna. Dani pedig barátnője védelmére kelt. 

Persze ha balhéról van szó, Renátót és Frut sem kell félteni. Mivel a villalakóknak meg kellett szabadulniuk az összes felsőruházatuktól, kénytelenek voltak saját pólót készíteni maguknak. A fiú ekkor ocsmányul kezdett beszélni állítólagos szerelmével. 

VV Fru a veszekedés ellenére csodás pillanatokkal zárhatta a napot. Mivel világrekordott döntött Jenga-torony építésben, jutalma az volt, hogy néhány másodperc erejéig felhívhatta családját, ami új erőt adott neki a játék folytatásához. 

A nap végül Puskás Peti rövid bejelentkezésével ért véget, aki izgalmas sorsolás keretében kihúzta, hogy a Szivatómata Jutalomatává változzon, így amellett, hogy a játékosok visszakapták a luxuscikkeket, még további ajándékokra is számíthatnak majd. 

Borítókép: RTL Klub