promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kis Grófo először nyilatkozott édesapja temetése óta
Borítókép:  bumm.sk
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kis Grófo most szólalt meg először édesapja temetését követően. „Még nem ocsúdtunk fel a sokkból, még mindig mardossa szívünket a bánat" – mondta az énekes.

Ahogy arról beszámoltunk, december 3-án elhunyt Kis Grófo édesapja, Kozák László  az autentikus cigány zene jeles képviselője. Édesapja váratlan halála nagyon megviselte Kis Grófót. A családnak az ünnepek nagyon nehezen teltek. Az énekes a Borsnak nyilatkozott először érzéseiről, arról apukája temetését követően milyen érzések kavarognak benne.

„Minden nap nehéz, ólomlábakon múlik az idő. A karácsony és a szilveszter egyébként is jeles ünnep számunkra, apá nélkül így különösen fájdalmas napokon vagyunk túl" – fogalmazott Kis Grófo a bulvárlapnak.

A népszerű énekes tudja, hogy idővel jobb lesz, de jelenleg még ezt nem tudja elhinni, elfogadni, felfogni. „Még nem ocsúdtunk fel a sokkból, még mindig mardossa szívünket a bánat" – mondta az énekes. Azt is elárulta, biztosan ír majd egy dalt az édesapja emlékére.

„Bízom benne, hogy ha majd jön a tavasz, és talán újra dolgozhatunk, az eltereli majd valamennyire a figyelmemet a gyászról. A munkába akarok temetkezni. Az öcsémmel, Pistivel az a legfontosabb számunkra, hogy az édesapánk örökségét tovább vigyük. Azt mondogatjuk egymásnak, hogy erősnek kell lennünk, és el kell végeznünk azt a munkát, amit apánk vár tőlük. Az ő útján megyek tovább, az ő emlékét ápolom. Méltón szeretnénk képviselni őt, folytatni azt, amit elkezdett. Tudom, hogy ő is ezt szeretné, ezt várja a fiaitól"

– fejezte be gondolatait Kis Grófo.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás