Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Meglepő titok derült ki Pécsi Ildikó végrendeletéről

Meglepő titok derült ki Pécsi Ildikó végrendeletéről

Színes

Meglepő titok derült ki Pécsi Ildikó végrendeletéről

Színes

Promotions 10:43

Eddig arról lehetett tudni, hogy Pécsi Ildikónak egyetlen végrendelete van, most kiderült, mégsem biztos, hogy helyes ez az információ.

Ahogy arról beszámoltunk, 2020. december 5-én, gödöllői otthonában elhunyt Pécsi Ildikó Kossuth- és Jászai-díjas színésznő. Eddig arról lehetett tudni, hogy a művésznőnek egyetlen végrendelete van, amit dr. Magyar György, a néhai házaspár ügyvédje, jogásza és vagyonkezelője őriz. Most azonban kiderült, hog

„A halál esetére szóló rendelkezést ahogyan korábban Pécsi Ildikó, férje is irodánkra bízta. Külön-külön rendelkeztek" – nyilatkozta az ügyvéd az egyik napilapnak.

A Ripost most újra utánajárt a kérdésnek, de dr. Magyar György röviden és tömören jelezte, nincs felhatalmazva arra, hogy ebben a témában nyilatkozzon. A bulvárlap azonban nem hagyta annyiban az ügyet és megkereste L. Péterfi Csabát, Pécsi Ildikó fogadott fiát, aki meglepő dolgot árult el.

„Ildikónak van egy végrendelete, ami állítólag dr. Magyar Györgynél található. Tudomásom szerint azonban a színésznő készíttetett egy másikat, ami későbbre datálódik. Ez nem sokkal a halála előtt készült. A tartalmáról természetesen nem adhatok ki információt”  – tájékoztatott L. Péterfi Csaba.

Borítókép: MTVA/Zih Zsolt