promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Életet mentett a magyar tehetségkutató sztárja
Borítókép:  Infostart.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Életet mentett a Csillag Születik sztárfelfedezetje, Vásáry André. Az énekes Instagram-oldalán osztotta meg a történetet, mellyel elmondása szerint nem haknizni szeretne a médiában, hanem inkább felhívni a figyelmet ezekre az esetekre. 

A tehetségkutatós sztár nemrég éppen hazafelé tartott, amikor észrevette szomszédját, aki elsőre részegnek tűnt. André odasétált, amikor észrevette, hogy a férfi nem ittas, hanem valami komolyabb baj történt. 

„Nem szeretném magam szentté avatni, és körbehaknizni a médiát, de szerintem megmentettem egy ember életét. Tegnap délelőtt teljesen véletlenül találtam rá a szomszédomra, akiről azt hittem először, hogy részeg... A végén kiderült, hogy sztrókot kapott és ha nem hívom időben a 112-t, akkor már nem él, ezt a mentőtiszt mondta. A lényeg, hogy ne itéljetek elsőre hanem inkább győződjetek meg arról hogy az illetőnek szüksége van-e segítségre!"

– osztotta meg oldalán az énekes. 

André az életmentésen túl a férfi háziállatának, egy kiscicának is gondját viseli egyelőre. 

Szerencsére egyre többen képesek segítséget nyújtani életveszélyben lévő embertársaiknak. Azonban még mindig vanak olyanok, akik nem ismerik az újraélesztés szabályait és technikáját, ezért hoztunk egy videót, amelyből részletesen megtanulhatjuk azokat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás