promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
5 nevetséges cipőtrend, ami menő lesz 2021-ben
Borítókép:  Shop Bazaar / Moda Operandi / Net-A-Porter
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vegyél egy nagy levegőt és gondolj azokra a funkcionális kedvenceidre, melyek egy olyan korban születtek, amikor a szép még szép volt, a hasznos hasznos, és nem ért utcára lépni talpig viccben.

Azután, hogy lassan egy éve zokniban tengetjük az életünket, igazán készek vagyunk belevetni magunkat valami sokkal menőbbe a szebb napokat is látott kopott mackónknál, meg a kényelmes sportcipőnél, amiben elszaladtunk a heti bevásárlásra. A Harper's Bazaar jóslatai szerint 2021 a kényelmes papucsokról, a masszív csizmákról és a platform darabokról szól majd. De ne nagyon legyenek klasszikus értelemben vett szép reményeid: mert 2021 cipőtrendjeivel már most úgy vagyunk, mint a tavalyi évvel: azonnal elfelejtenénk őket.

1. Szőrös szörny a láthatáron

Igen, tudjuk, hogy úgy néz, mint egy kényelmes szobapapucs, de 1: kik vagyunk mi, hogy megkérdőjelezzük a trendeket és 2: miért kéne lemondani a kényelemről, ha már egy évig úgy éltünk, hogy deréktól lefelé senkinek nem kell megfelelnünk (köszönjük, Zoom) és még élveztük is? Bár ezeket a darabokat jól láthatóan arra tervezték, hogy a hűtő és a háló között csoszogj bennük, 2021-ben – viccen kívül – a városi szetthez ajánlják majd.


Forrás: Urban Outfitter

2. Tanga mindenhol

Egyszer már – ráadásul egészen sokáig – képes volt milliókat megmozgatni, és idén úgy tűnik, ismét tömegtermékké válik. Egyszerre vicces, nonszensz és nagyon retró a sarokkal ellátott tangapapucs, ami most talán nevetségesen rondán fest, de a bársony fürdőruha és plüsshajgumi is bemászott valahogy a köztudatba, szóval semmin nem lepődünk meg.


Forrás: Bobobobo

3. Mary Poppins után szabadon

Jöjjön a lista legfélelmetesebb versenyzője, amit a Gucci szabadított ránk: az iskoláslány szandi, ami minden nemen és korosztályon megbocsáthatatlan bűn volt – legalábbis eddig. Ennél már csak a kivillanó zokni szomorúbb, amit 2021 ugyancsak legitimál majd. (Ha minket kérdezel: ér gyorsan elfelejteni az év legégőbb házasságát.)


Forrás: Mytheresa

4. Megvadult nyugat

Amikor azt hittük, a ronda western csizmákat Jessica Simpsonnal együtt lehúztuk a WC-n, fogták magukat és visszacsoszogtak a köztudatba. Értjük, hogy a boldog békeidőket, meg 2003-at juttatja eszünkbe, de na. Ennek ellenére Isabel Maran is beépítette idei kollekciójába, ami egyet jelent azzal, hogy hónapokig velünk marad. 


Forrás: Shop Bazaar

5. Ez nekünk magas

A platform tipikusan olyan műfaj, amit nagyon könnyű túlzásba vinni, 2021-ben pedig sajnos nem a visszafogott, leheletnyi verziója hódít majd, pláne, ha gumiból van, ami még álcázni sem nagyon akarja magát. Olyan szinten lesz meghatározó, hogy a finom és nőies stílusáról híres Chloé is elkészítette a maga elefántját a porcelánboltban.


Forrás: Net-A-Porter

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás