Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tóth Andi egy intim képpel mutatta meg, milyen érzés lefeküdni vele

Tóth Andi egy intim képpel mutatta meg, milyen érzés lefeküdni vele

Színes

Tóth Andi egy intim képpel mutatta meg, milyen érzés lefeküdni vele

Színes

Baranyecz János 13:13

Örülhetnek Tóth Andi rajongói, ugyanis a fiatal énekesnő egy igazán bensőséges fotót posztolt magáról, ami felfedi, hogy milyen látvány fogadna minket az ágyban, ha ő lenne a barátnőnk.

Tóth Andi kifejezetten eseménydús évet tudhat maga mögött, hiszen második helyen végzett a Sztárban sztár című műsorban, új zenéi jelentek meg, ráadásul helyet kapott azon a listán is, amin 2020 legfontosabb televíziós személyiségei szerepelnek a közönség véleménye alapján. A hatalmas siker mögött rengeteg munka van, amit jó eséllyel sikerült kipihennie az utóbbi pár napban.

Tóth Andi most egy igazán vadító képpel adott életjelet magáról, ugyanis éppen az ágyban fekszik rajta, miközben mélyen, romantikusan a szemünkbe néz, mintha mi is mellette heverésznénk a paplan alatt – ezzel pedig meglepően közel engedte magához a követőket, mintha csak egy barátnő-szimulátorba csöppentünk volna.

Mondani sem kell, hogy a rajongókat rendesen feltüzelte a fotó, és csak úgy özönlöttek a kedveskedő, dicsérő, vágyakozó, illetve kiéhezett kommentek. Ezt mondjuk már megszokhattuk, hiszen Tóth Andi posztjai mellett mindig megjelennek azok, akik helyenként gusztustalanul nyomulós hozzászólásokkal próbálják meghódítani az énekesnőt – de eddig úgy tűnik, hogy nincs szerencséjük a modern „lovagoknak”.

Itt lehet megtekinteni a fent említett képet:

Borítókép: Tóth Andi / via velvet.hu