promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV10: meg fogsz lepődni, hogy milyen pornót néz VV Merci – 18+

VV10: meg fogsz lepődni, hogy milyen pornót néz VV Merci – 18+

Színes

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

VV Renátó ezalatt elárulta, hogy a vécé lett a kedvenc helye a villában.

Sokakról tudjuk, hogy elég nehezen bírják szex nélkül a villában, de VV Renátó lett az első, aki bevállalta, hogy magához nyúljon. Bár VV Fruval kavargatnak, de a lány nem szeretne szexelni a kamerák előtt, meg hát benne van a pakliban, hogy inkább csak taktikából keresi a 28 éves fiú társaságát.

Renátót már nem érdekli, hogy ki mit gondol, megosztotta, hogy neki a vécé lett a kedvenc helye a villában, miközben VV Gina haját tette rendbe. Sokan nem tudják, de a szombathelyi fiú amúgy fodrászként dolgozik.

Közben VV Robi is bevallotta, hogy egyszer muszáj volt maszturbálnia, de olyan ügyesen csinálta, hogy még a kamerák se szúrták ki.

„Nyilván hol lehet ezt megoldani józan paraszti ésszel ha ezt végiggondoljátok. Megmondom őszintén, nekem ez volt a legnagyobb félelmem”

– mondta Robi, akinek a villán kívül reggel és este rutin volt a matyizás.

Aztán előkerült a pornó téma, amiben VV Renátó elég válogatós, és csak fél óra, amíg kiválasztja a megfelelő kategóriát. Most VV Merci is megszólalt, és elmondta, hogy csak olyan pornókat szokott nézni, amik viccesek, vagyis tud rajtuk röhögni.

Borítókép:  RTL Klub offical

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás