Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megőrült a Nutella: nincs több mogyorókrém? Parfüm lesz helyette?

Megőrült a Nutella: nincs több mogyorókrém? Parfüm lesz helyette?

Színes

Megőrült a Nutella: nincs több mogyorókrém? Parfüm lesz helyette?

Színes

CST 08:38

Még a a látványa is rémisztő.

Első látásra, azt lehet gondolni, hogy ez a karácsony tényleg nem lesz olyan, mint az előzőek voltak. Már a jó öreg mogyorókrém sem lesz a régi, helyette jön a fullosan modernizált változata, egy parfüm? 

Szerencsére nem, csak egy ötletterv, amely a Twitteren sem aratott zajos közösség-sikert. 

De sokan komolyan vették, pedig a dizájn már 2016-ban megjelent az internet sűrűjében, viszont karácsony közeledtével mindig újra és újra bedobják, hátha valaki lát benne fantáziát. Most éppen a DesignTherapy című oldal.

A nagyon szürreális koncepció készítője Paul Fuentes, egy harmincas évei elején járó grafikus, aki saját bevallása szerint szeret játszani az egymáshoz egyáltalán nem passzoló fogyasztási termékekkel, hogy meghökkenést keltsen az internet népében. A fura alkotásokkal kicsit a fogyasztói társadalom kritikáját is megfogalmazza, ahol igazából minden eladható, ha van köré kerekítve egy jó marketingkampány. És nem ésszerűen döntünk, hiszen a választásnál sokkal jobban előjönnek az érzelmek.

Az ő nevéhez olyan további érdekes alkotások tartoznak, mint a Sushi-macska a Pizza-bikini, vagy éppen a Csirkehús-pendrive.

Valami hasonló magyar dologra gondolva, ti milyen más termék formájában tudnátok elképzelni a Pilóta Kekszet vagy a Túró Rudit? Esetleg Túró Rudis kocsonya, az adná? A cikkhez tartozó Facebook-poszt alatt IDE kattintva várjuk, hogy elszabaduljon a kreatív pokol.

Fuentes további műveiből itt van egy kis rövid válogatás:

Borítókép: Paul Fuentes / Instagram

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria