promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ennyi kielégülés talán még sosem volt a Való Világban
Borítókép:  VV Virág / via 24.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezen a héten is összeszedtük a legnépszerűbb cikkeinket, és kiderült, hogy főleg a kvízek, illetve a szexuálisan túlfűtött VV Virág érdekli az olvasóinkat.

Tetőfokára hágtak az izgalmak a VV10-ben, ugyanis VV Dani a sok ujjgyakorlat után visszakapott valamit VV Virágtól a takaró alatt, ez pedig elképesztően sok embert foglalkoztatott még a 18+ ellenére is – vagy pont, hogy amiatt?

Továbbra is VV Virágé és VV Danié a főszerep, hiszen a villa gerlepárja az egyszerűbb akciók után egy kicsit jobban egymásra talált, pedig egyáltalán nem ez volt a tervük – szintén 18 éven felülieknek szánt tartalom.

Az eheti legnépszerűbb kvízünkből kiderül, hogy vannak olyan szavaink, amelyek szerencsére nem honosodtak meg, hanem azonnal ki is koptak.

Következő tudáspróbánk főszerepében 10 észveszejtően szép kifejezés található, amik közül sajnos a legtöbb már kiveszett a mindennapi beszélgetésekből.

Végül a híres magyar történelmi szólások világába kalauzol a lenti kvízünk, amiben szerepel egy olyan szólás is, amit valószínűleg még most is rengetegen rosszul használnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás