promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett az otthonról dolgozók csodaszerkezete – videó
Borítókép:  Altwork.com
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A koronavírus rendesen átalakított a hétköznapjainkat. A járvány miatt legtöbb cég alkalmazottjai már otthonról végzik el a napi feladatokat, ezért érdemes megteremteni az ehhez szükséges eszközöket is. Az Altwork nevű munkaállomás segítségével ülve, állva vagy akár fekve is dolgozhatunk. 

A homeoffice-osok csodaszerkezete elsőre talán túlságosan futurisztikus lehet, azonban nem kell megijedni, a visszajelzések alapján valóban kényelmesebbé teszi a munkát. Tulajdonképpen egy egészen sokrétűen állítható szék az egész, amely  

egyszerre támasztja a nyakat-hátat-gerincet és teszi lehetővé, hogy a számítógépünket, vagy annak billentyűzetét-képernyőjét is olyan szögbe állítsuk, ahogyan nekünk kényelmes.

A fejlesztők így megteremtik azt a lehetőséget, hogy ülve, állva vagy akár fekve is dolgozzunk. A találmány több módban is használható, így ha pihenőt szeretnénk tartani, a széket átállíthatjuk és ejtőzhetünk is egy rövid ideig, mielőtt új feladatokba kezdenénk.

Két dologban viszont nem kedvez az Altwork terméke. Az egyik a méret, hiszen a szék jókora helyet foglal, már ha nem csak standard-módban akarjuk használni. A másik pedig a borsos ár. Jelenleg 8500 dollárt, azaz átszámítva bő két és fél millió forintot kérnek az eszközért, így komoly befektetésre kell elszánnunk magunkat a kényelem érdekében.

Na, de nézzük meg videón, hogy is működik!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás