Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kiderült, mikor láthatjuk az új Mortal Kombat filmet

Kiderült, mikor láthatjuk az új Mortal Kombat filmet

Színes

Kiderült, mikor láthatjuk az új Mortal Kombat filmet

Színes

Baranyecz János 19:12

Jobb, ha felkészülünk pár brutális kivégzésre, ugyanis már nem kell sokat várnunk a legendás Mortal Kombat legújabb filmadaptációjára.

Az 1992-ben indult Mortal Kombat-széria rengeteg embernek okozott örömöt az elmúlt közel három évtizedben, hiszen sokak számára ez a véres, erőszakos játéksorozat az egyik legjobb feszültséglevezetés, ami csak létezik a világon, így nem csoda, hogy folyamatos a siker. 25 évvel ezelőtt még filmet is készítettek belőle Christopher Lambert főszereplésével, amit a mai napig az egyik legjobb videójáték-adaptációnak tart a közönség.

Már egy ideje tudni lehet, hogy James Wan (Aquaman, Démonok között) egy új Mortal Kombat filmen dolgozik, amit a még tapasztalatlan, de annál lelkesebb Simon McQuoid rendez. Most viszont kiderült, hogy a koronavírus-járvány miatt jelen állás szerint január helyett egészen pontosan 2021. április 16-án érkezik a várva várt alkotás, ami egyszerre kerül bemutatásra az amerikai mozikban és az HBO Maxon.

A készítők megígérték, hogy egy igazán brutális, kivégzésektől hemzsegő művet kapunk, amiben Ludi Lin (Power Rangers) alakítja Liu Kanget, Hiroyuki Sanada (Bosszúállók: Végjáték) lesz Scorpion illetve Joe Taslim (A rajtaütés) testesíti meg Sub-Zerót. Állítólag annyira gyomorforgató és gusztustalan pár jelenet, hogy még a színészek is rosszul lettek a forgatáson, ez pedig egyenesen zene a Mortal Kombat rajongók füleinek.

A bemutató dátuma mellett a film logóját is felfedték, ami szerencsére elég jól néz ki:

Borítókép: Mortal Kombat / twitter.com/Todd Garner