Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Szegedi Fecsó új barátnője egy igazi bombázó – képek

Szegedi Fecsó új barátnője egy igazi bombázó – képek

Színes

Szegedi Fecsó új barátnője egy igazi bombázó – képek

Színes

Baranyecz János 13:05

Vasvári Viviennel való válása után ismét rátalált a szerelem Szegedi Fecsóra, ráadásul igazán dögös párt talált magának, aki sokak szerint nagyon hasonlít az exfeleségére.

Szegedi Ferenc, vagyis Fecsó és Vasvári Vivien már hosszú ideje várták, hogy hivatalosan is kimondják a válásukat, hiszen állítólag elég nehezen tudtak megegyezni egyes dolgokról, de végül sikerült mindent átbeszélniük, és november óta már papíron sincsenek együtt. Ennek pedig mindketten nagyon örülnek, hiszen igazán szerettek volna már tovább lépni egy ilyen procedúra után.

Fecsó nemrég szakított a szintén Vivi nevű, 16 évvel fiatalabb kedvesével, de azóta úgy néz ki, hogy ismét elrabolták a szívét, ugyanis közös, szívecskés fotót rakott ki egy Bea nevű, nagyon csinos nővel, ami arra utal, hogy ő az új párja.

Mivel Szegedi Ferenc a fent említett hölgyet is megjelölte a posztban, így bárki megcsodálhatta legújabb szerelmét, és hamar kiderült, hogy egy igazi bombázóról van szó. Viszont elég érdekes, hogy meglepően sok ember szerint Bea megszólalásig hasonlít Vasvári Vivienre, így legalább egy életre kiderült, hogy igazából milyen stílusú nőkre bukik Fecsó.

Itt lehet megnézni a közös fotójukat:

Itt pedig pár kép Beáról:

Borítókép: Szegedi Fecsó / via life.hu

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria