Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

VV10: VV Vivinek nagyon hiányzik a vibrátora – 18+ videó

VV10: VV Vivinek nagyon hiányzik a vibrátora – 18+ videó

Színes

VV10: VV Vivinek nagyon hiányzik a vibrátora – 18+ videó

Színes

BTP 15:15

VV Vivi felírta a táblára a szexuális segédeszközt, és ha a Való Világ 10 szerkesztői beküldik, akkor használni is fogja.

Pörög az élet a villában, és a múlt héten rengetegen pikáns pillanattal találkozhattunk. A legtöbben persze arra voltak kíváncsiak, hogy VV Virág miképp élvezi VV Dani ujjait magában.

VV Vivi valószínűleg nem fog senkivel sem összejönni a villában, de minden jel arra utal, hogy idekint, vagyis kamerákon kívül egyáltalán nem veti meg a szexet. Megosztotta már odabent, hogy mi a kedvenc póza, érdeklődött a fiúk lenti méreteiről, és bevallotta, hogy nagyon imádja az ondó ízét.

A játék még sokáig tart, és ha VV Vivi még hosszú ideig bent marad, akkor lehet fogunk tőle látni valamit. Annyi biztos, hogy hiányzik neki a vibrátora, amit nem mert bevinni a villába.

A csajok átbeszélték, hogy megkérik a VV10 szerkesztőit, hogy küldjenek be egy szexuális segédeszközt, szóval VV Vivi fel is írta a táblára az élelmiszerek mellé. A lány elmondta VV Gináéknak, hogy ha megkapja a vibrátort, akkor használni is fogja.

VV Vivi még több titkot is elárult a harminc (!) funkciós vibrátoráról a lányoknak. A videóban lelepleződik minden.  

Borítókép: RTL Klub offical/VV Instagram