promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV10: VV Vivinek nagyon hiányzik a vibrátora – 18+ videó
Borítókép:  RTL Klub offical/VV Instagram
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

VV Vivi felírta a táblára a szexuális segédeszközt, és ha a Való Világ 10 szerkesztői beküldik, akkor használni is fogja.

Pörög az élet a villában, és a múlt héten rengetegen pikáns pillanattal találkozhattunk. A legtöbben persze arra voltak kíváncsiak, hogy VV Virág miképp élvezi VV Dani ujjait magában.

VV Vivi valószínűleg nem fog senkivel sem összejönni a villában, de minden jel arra utal, hogy idekint, vagyis kamerákon kívül egyáltalán nem veti meg a szexet. Megosztotta már odabent, hogy mi a kedvenc póza, érdeklődött a fiúk lenti méreteiről, és bevallotta, hogy nagyon imádja az ondó ízét.

A játék még sokáig tart, és ha VV Vivi még hosszú ideig bent marad, akkor lehet fogunk tőle látni valamit. Annyi biztos, hogy hiányzik neki a vibrátora, amit nem mert bevinni a villába.

A csajok átbeszélték, hogy megkérik a VV10 szerkesztőit, hogy küldjenek be egy szexuális segédeszközt, szóval VV Vivi fel is írta a táblára az élelmiszerek mellé. A lány elmondta VV Gináéknak, hogy ha megkapja a vibrátort, akkor használni is fogja.

VV Vivi még több titkot is elárult a harminc (!) funkciós vibrátoráról a lányoknak. A videóban lelepleződik minden.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás