Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Driftelés közben zúzta le a benzinkutat egy sofőr – videó

Driftelés közben zúzta le a benzinkutat egy sofőr – videó

Színes

Driftelés közben zúzta le a benzinkutat egy sofőr – videó

Színes

Héjja Krisztián 09:39

Nem mindenki születik versenyautó pilótának. Ezt be kell látnunk, éppen ezért nem is érdemes próbálkozni a többnyire Halálos Iramban filmekben látható trükkökkel sem. Főleg nem egy benzinkúton. 

Ezt erősíti meg a következő videó is, ahol egy Ford terepjáró sofőrje, egy benzinkút állásai közt próbálta ki, hogyan kezelhető az autó driftelés közben. Az autó indulásakor is látszik már, hogy a férfi „versenyző" nincs a helyzet magaslatán,

várható volt, hogy rossz vége lesz a poénkodásnak.

A vagánykodásnak meg is lett az eredménye, mikor a sorfőr bal kerékkel telibe kapta a kút egyik oszlopát. A kerék teljesen beszakadt, és még az egyik légzsák is kinyílt az ütközéstől. A videót készítő, feltehetőleg, barát csak visítva nevet az eseten, de arra kíváncsiak lennénk, hogy ugyanígy kacagott volna-e, ha az autó valóban kidönti az oszlopot, és megsérül valaki?!

Kár ilyen helyeztekbe keveredni, hiszen bárhol a világon, így Magyaországon is rengeteg lehetőség van arra, hogy akár saját autónkkal, hasonló manővereket hajtsunk végre, megfelelő körülmények között. Különböző rutinpályákat biztosítanak a vezetésoktatási intézmények, de ha kicsit a zsebünkbe nyúlunk, akár még a Hungaroringen is megnézhetjük, mit tud a gépünk.

Borítókép: A kép csak illusztráció // News4Jax