Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kiszakadt Köllő Babett műmelle, szilikon darabok vannak a szervezetében

Kiszakadt Köllő Babett műmelle, szilikon darabok vannak a szervezetében

Színes

Kiszakadt Köllő Babett műmelle, szilikon darabok vannak a szervezetében

Színes

Promotions 10:10

A mindig gyönyörű, szexi és magabiztos Köllő Babett nem mindig volt ennyire tudatában szépségével. A Sztárban sztár zsűrije nemrég Lilu vlogjában adott interjút, ahol elmesélte, fiatalként sokat küzdött testképzavarával, ezért feküdt kés alá, ami rosszul sült el. 

Mitöbb, a beszélgetésből az is kiderült, hogy a balett-táncosként diplomázó Babett anorexiás is volt. Folyton kövérnek látta magát, ezért önsanyargatásba kezdett, ami visszatartotta a növekedésben. A sztár elárulta, hogy nagyon zavarta, hogy nem nő a melle, ezért 21-22 évesen, egy Pamela Anderson-filmnek köszönhetően úgy döntött, plasztikai sebészhez fordul. 

A szilikon cicikkel teljesen elégedett is volt, később azonban a behelyezett implantátum kiszakadt, emiatt a mai napig szilikondarabok vannak a szervezetében.

A luxusfeleség persze mára minden gátlását leküzdötte, megbékélt a testével és irigylésre méltó önbizalommal telve mutatja meg formás idomait a kamerák előtt. Nagy rajongója az egyedi tervezésű ruháknak, amelyeket a TV2 műsora során éppúgy várhattunk, mint a Sztárban sztár versenyzőinek előadását. 

Borítókép: Origo.hu

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria