promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiszakadt Köllő Babett műmelle, szilikon darabok vannak a szervezetében
Borítókép:  Origo.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A mindig gyönyörű, szexi és magabiztos Köllő Babett nem mindig volt ennyire tudatában szépségével. A Sztárban sztár zsűrije nemrég Lilu vlogjában adott interjút, ahol elmesélte, fiatalként sokat küzdött testképzavarával, ezért feküdt kés alá, ami rosszul sült el. 

Mitöbb, a beszélgetésből az is kiderült, hogy a balett-táncosként diplomázó Babett anorexiás is volt. Folyton kövérnek látta magát, ezért önsanyargatásba kezdett, ami visszatartotta a növekedésben. A sztár elárulta, hogy nagyon zavarta, hogy nem nő a melle, ezért 21-22 évesen, egy Pamela Anderson-filmnek köszönhetően úgy döntött, plasztikai sebészhez fordul. 

A szilikon cicikkel teljesen elégedett is volt, később azonban a behelyezett implantátum kiszakadt, emiatt a mai napig szilikondarabok vannak a szervezetében.

A luxusfeleség persze mára minden gátlását leküzdötte, megbékélt a testével és irigylésre méltó önbizalommal telve mutatja meg formás idomait a kamerák előtt. Nagy rajongója az egyedi tervezésű ruháknak, amelyeket a TV2 műsora során éppúgy várhattunk, mint a Sztárban sztár versenyzőinek előadását. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás