promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Titokban házasodott össze párjával a Star Academy énekesnője
Borítókép:  Bellacafé
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hiába a koronavírus, a szerelemnek semmi sem szabhat határt. A Star Academy győztese, Szőcs Renáta és újdonsült férje Márk nem bírta kivárni a járvány végét, titokban házasodtak össze. 

A lagzi persze a szabályok betartásával történt, polgári esküvő volt, csak a tanúk voltak jelen. Mindemellett így is elég izgalmasra sikerült a lagzi, ugyanis az énekesnő és szerelme,

elkéstek a szertartásról.

Az esetről Reni a Blikknek mesélt részletesen.

"Túlizgulós típus vagyok, így valamiről az ilyen nagy pillanatok előtt mindig megfeledkezem, a Star Academy válogatója előtt is hasonló történt. Az utolsó pillanatban derült ki, hogy otthon felejtettem a személyimet, a vőlegényem ment vissza érte a lakásba. Közben kiderült, hogy a kulcs meg nálam maradt, ezért emiatt is csúsztunk. Úgy tíz percet késtünk, de szerencsére az anyakönyvvezető nagyon türelmes volt. Azzal viccelődött, most derül ki, hogy igazán akar-e engem a vőlegényem"

– árulta el az énekesnő, akik a lagzi után három napos karantén összejövetelt tartottak barátaikkal. 

A Star Academy győztese továbbá elmondta, nagyon szomorú volt, hogy a családtagok nem lehettek jelent a fogadalomnál, azonban megígérte, hogy a járvány után be fogják pótolni a nagy lakodalmat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás