Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Karácsonyfadísz akart lenni a koala, ezért „betört” egy családi házba – fotó

Karácsonyfadísz akart lenni a koala, ezért „betört” egy családi házba – fotó

Színes

Karácsonyfadísz akart lenni a koala, ezért „betört” egy családi házba – fotó

Színes

Helmeczi Benjamin 06:36

Ez az eset még Ausztráliában is szokatlan, hiszen még soha nem volt rá példa, hogy egy koala mackó a karácsonyfa csúcsdísze akart volna lenni.

Nem mindennapi esetről számolt be a CNN, ami egy ausztráliai nő házában történt meg. A családnál már napok óta áll a karácsonyfa, ami szemmel láthatóan nagyon megtetszett egy éppen a környéken járó nőstény koalának, aki miután meglátta a gyönyörűen kivilágított és feldíszített fát, beosont a házba, és felmászott rá.

Bár az Adelaide közelében élő Amanda McCormick egy pillanat alatt megkedvelte a kis mackót, tudta, hogy nem maradhat nála, ezért azonnal hívta az 1300Koalaz nevű állatmentő szervezetet, akik először nem is akarták elhinni, hogy a hölgy bejelentése valódi.

„Az este az operátorunk kapott egy hívást. Először azt hitte, hogy egy telefonos ugratás áldozata, de nem. A karácsonyi hangulatba kerülő koala beosont Amanda McCormick házába és úgy döntött, hogy ő lesz a karácsonyfa tündére”

- írta a szervezet a Facebook-oldalán.

Dee Hearne-Hellon, a menhely alapítója azt nyilatkozta, hogy bár a koalák olykor-olykor beosonnak egy-egy házba, ez mégis csak egy szokatlan esetnek számít. A CNN információi szerint a mackót később visszavitték az erdőbe.

Nemrég egy másik hasonló eset történet Amerikában. Miután felállították a New York-i karácsonyfát, találtak valamit az ágak között, ami teljesen megdöbbentette az embereket.

Borítókép: CNN