Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Sokkoló hírt közölt Demcsák Zsuzsa, ami mindenkit lesújtott

Sokkoló hírt közölt Demcsák Zsuzsa, ami mindenkit lesújtott

Színes

Sokkoló hírt közölt Demcsák Zsuzsa, ami mindenkit lesújtott

Színes

Helmeczi Benjamin 14:45

Demcsák Zsuzsa bejelentette a Farm VIP versenyzőinek, hogy akár 1 millió forinttal kevesebb nyereményt is hazavihetnek. Meg is indokolta, miért.

December 11-én, pénteken lesz a Farm VIP utolsó adása, amiben kiderül, hogy ki viheti haza a fődíjat. A Farm VIP főszereplői ismert emberek, akik a modern világ kényelmét feladva leköltöztek egy vidéki nagybirtokra, ahol önellátóan és önfenntartóan, nomád és sokszor embert próbáló körülmények között kell boldogulniuk.

Ahogy az adásokban láthattuk, a celebek nem nagyon tudtak sokáig meglenni egymás mellett anélkül, hogy ne estek volna egymásnak különféle okok miatt. Ambrus Attila például káromkodva esett neki Vasvári Viviennek.

Bár a Viszkis már nincs a műsorban, még mindig elég sokan versenyeznek a busás fődíjért. Azonban Demcsák Zsuzsa a legutóbbi adásban szomorú hírt közölt, amire sem a versenyzők, sem a nézők nem számítottak.

A műsorvezető elmondta, hogy bárki is nyeri meg a Farm VIP-t, egy millió forinttal kevesebbet fog hazavinni, mégpedig azért, mert nem teljesítettek jól a termelési feladaton. Erről bővebben az alábbi videóban beszél.

Borítókép: NLC