promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy gigantikus Dwayne Johnson lufi rémisztette halálra New York lakóit – poénvideó
Borítókép:  Dwayne Johnson lufiként / uk.finance.yahoo.com
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hatalmas ballon formájában lebegett egy hálaadásnapi parádén Dwayne Johnson, aki ezzel a valósághű kamuvideóval népszerűsítette az életén alapuló Young Rock című sorozatot.

A Jumanji-széria és megannyi szórakoztató látványfilm sztárja, Dwayne Johnson híres a figyelemfelkeltő fizikumáról, és elképesztő sikereket ért el az utóbbi években azzal, hogy Hollywood ügyeletes izompacsirtájává vált, aki mindig tudja, hogy mi kell a közönségnek. Hamarosan egy viccesnek ígérkező televíziós sorozatban mesélik el a gyerekkorát, és most egy igazán kreatív módszert talált a stúdió arra, hogy az emberek felfigyeljenek a projektre.

A Macy's szokásos, leggömböktől hemzsegő hálaadásnapi parádéjának közvetítése közben jelent meg egy reklám, amiben az látható műsorvezetői kommentárral, ahogy egy Dwayne Johnsonról mintázott óriási lufi jelenik meg New York utcáin, amit ráadásul a színész nagyjából 30 évvel ezelőtti, iszonyatosan ciki kinézetéről mintáztak – így övtáska, garbó és hamis ékszerek is vannak rajta, csak hogy tökéletes legyen az összkép.

Ez természetesen nem volt valódi, hiszen csupán számítógépes animációról van szó. Így népszerűsítette az NBC a jövőre érkező Young Rock című sorozatot, és ez nagyon hatásos volt, szóval megérdemlik a piros pontot a marketingesek. Még Dwayne Johnson is nagyot nevetett a dolgon, és már alig várja, hogy láthassuk a szériát, hiszen egy igazán vicces, bensőséges alkotásról van szó, amiben jobban megismerhetjük őt.

Itt lehet megnézni a fent említett videót:

Itt pedig a kép, amiről mintázták:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás