Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Meghan Markle titokban teherbe esett, de elveszítette a babát

Meghan Markle titokban teherbe esett, de elveszítette a babát

Színes

Meghan Markle titokban teherbe esett, de elveszítette a babát

Színes

Baranyecz János 17:09

Szörnyű dolog történt Harry herceg feleségével, Meghan Markle-lel, ugyanis nyáron elvetélt, és erről most először beszélt részletesen a nyilvánosság előtt.

Meghan Markle tavaly adott életet a Harry herceggel közös gyermekének, Archie-nak, akit manapság már nagy boldogságban nevelnek a brit királyi család közvetlen nyomásától távol. Igaz, hogy gigantikus balhékon van túl az egykori színésznő, de az utóbbi időben úgy tűnt, hogy kicsit jobbra fordultak a dolgok, hiszen még egy hatalmas üzletet is felajánlott neki a Netflix – most viszont kiderült, hogy komoly tragédia árnyékolta be az utóbbi hónapokat.

Meghan Markle a The New York Times hasábjain közölt egy cikket, amiben elárulta, hogy idén újra teherbe esett, de sajnos elveszítette a babáját.

Éppen Archie-val foglalkozott egy júliusi napon, mikor fájdalmas görcsök törték meg az idillt, és miközben magához szorította a picit, érezte, hogy elveszíti a testvérét, akit már annyira vártak. Egy ilyen szörnyű dolgot elképesztően nehéz feldolgozni, de Meghan Markle most képes volt megosztani a fájdalmát másokkal, hiszen nem szabad, hogy ez a téma tabu legyen.

Az írásának hatására pedig lehet, hogy többen mernek majd megnyílni egy ilyen trauma után, ami nagyban segítheti az érintett emberek lelkét, és a felfoghatatlan gyász feldolgozását.

Borítókép: Meghan Markle / Daniel LEAL-OLIVAS / AFP