Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Jennifer Lopez anyaszült meztelenre vetkőzött – videó

Jennifer Lopez anyaszült meztelenre vetkőzött – videó

Színes

Jennifer Lopez anyaszült meztelenre vetkőzött – videó

Színes

Baranyecz János 11:19

Rendesen meglepett minket Jennifer Lopez, ugyanis minden ruháját ledobta egy szexi fotózás kedvéért, ezzel pedig felrobbantotta az internetet.

Sokan tartják a világ egyik legszebb emberének Jennifer Lopezt, aki már több évtizede bomba formában van, így folyamatosan megdobogtatja a hűséges rajongók szívét. A közönség már hosszú ideje a csodájára jár, hiszen egyáltalán nem lehet felfedezni rajta az öregedés jeleit, és 51 évesen is pontosan úgy néz ki, mint 20 esztendővel ezelőtt – éppen ezért nem meglepő, hogy J.Lo kifejezetten büszke a testére.

Jennifer Lopez szinte mindig csábító fotókat rak ki, de most kivételesen úgy tűnik, hogy ennél jóval többet akar mutatni magából, ugyanis az új videójában látható, hogy anyaszült meztelenre vetkőzött, ez pedig olyan szinten felpörgette a követőit, hogy azóta is csak úgy özönlenek a nyálcsorgató kommentek.

Mivel a világsztár bejegyzéseire jelenleg több mint 133 millióan kíváncsiak Instagramon, így biztos, hogy elképesztően sok érdeklődőhöz fog eljutni a meglepően pikáns posztja, amivel megszámlálhatatlan ember álmát váltotta valóra. A kiírása alapján úgy tűnik, hogy az új zenéjét akarja reklámozni a fent említett anyaggal, és a reakciókból kiindulva könnyen lehet, hogy megszületik a valaha volt legnagyobb slágere.

Itt lehet megtekinteni Jennifer Lopez videóját, amiben szép lassan felfedi az aktképeket:

Borítókép: Jennifer Lopez / American Broadcasting Companies, Inc. / ABC / AFP