promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gáspár Győző bevallotta, hogy kétszer is öngyilkos akart lenni
Borítókép:  Gáspár Győző / via youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hajdú Péter műsorában vendégeskedett Győzike, aki egy rémisztő kórházi kép láttán elárulta, hogy eddig már kétszer próbálta megölni magát.

Az egykori Győzike show sztárja, Gáspár Győző az ország egyik legismertebb arca, ez pedig sajnos azzal jár, hogy folyamatosan rengeteg támadás éri őt. A showman már többször is elmondta, hogy nagyon a lelkére veszi ezeket a negatív megnyilvánulásokat, a Life TV-n futó Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban pedig kiderült, hogy antidepresszánst is szed emiatt.

Győzike az utóbbi években többször is eljutott a mélypontra, és most Hajdú Péter mutatott neki egy képet, amin az látható, ahogy egy kórházi ágyon fekszik eszméletlenül, nem túl bizalomgerjesztő állapotban. Ennek hatására a híresség bevallotta, hogy a fotó az első öngyilkossági kísérlete után készült a zárt osztályon.

„Én kétszer voltam öngyilkos. [...] Itt már feladtam 2011-ben mindent, itt már feladtam Peti. Itt már nem érdekelt, hogy Gáspár Győző, aranylemez, szép autó, lakás, ház, itt már feladtam, itt már átéltem mindent. Már nem érdekelt, hogy mi lesz Virággal, nem érdekel, hogy mi lesz Evelinnel, itt már semmi nem érdekelt. Itt már egy dolog érdekelt, hogy minél előbb a jó Isten színe előtt legyek, oszt hagyjon engem mindenki békén, és nem érdekel. Tudom, hogy nagyon csúnya, amit most mondok, de ott már nem érdekelt. És 2010-ben én már nagyon-nagyon pánikbeteg voltam, senki nem hitt nekem, senki nem foglalkozott velem, senki nem hitte el, hogy én pánikbeteg vagyok. Mindenki azt mondta, hogy agyamra ment a siker, agyamra ment a csillogás, senki nem hitt abban, hogy én lelki beteg vagyok. És annyira hívott az ördög, annyira felkészültem, annyira tisztességesen felkészültem, hogy nem érdekelt. Mikor meg valakivel szembe ülök, és elmondom neki, kiröhög”

– árulta el Gáspár Győző, aki szerencsére úgy tűnt, hogy mostanra már sokkal jobban van.

Itt lehet megnézni az Összezárva Hajdú Péterrel részletét:

Ha bárki úgy érzi, hogy segítségre van szüksége, akkor hívja a krízishelyzetben lévők számára a nap 24 órájában fenntartott, ingyenesen hívható 116-123-as, vagy a 06-80-820-111-es telefonszámot. Ha valaki másról van szó, akinek szüksége lehet a segítségre, akkor ezen az oldalon találhat információkat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás