Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Milliókat költ az anya arra, hogy szépségkirálynőt faragjon a kislányából

Milliókat költ az anya arra, hogy szépségkirálynőt faragjon a kislányából

Színes

Milliókat költ az anya arra, hogy szépségkirálynőt faragjon a kislányából

Színes

Héjja Krisztián 07:07

Anno az egyik televíziós csatornán volt egy műsor, melyben általában, kissé túlsúlyos, nem éppen modell kinézetű anyukák szerepeltek, akik egyfolytában szépségversenyekre cipelték a lányaikat. Akkor a nézők elég erősen kritizálták a sorozatot, hiszen véleményük szerint a szülők csak saját meg nem valósított álmaikat szerették volna a gyerekekre erőltetni. 

Valószínűleg Madara Zilberte is egy ilyen műsor szereplője lehetne. Az édesanya 7 éves kislányát Tina-t egyengeti modell karrierjében, nem is akárhogyan. A mindössze gyerek mára úgy pózol, mint a legnagyobb kifutós sztárok. Nem véletlenül. 

Az anyuka már csaknem 13 ezer fontot, azaz 5 millió forintot áldozott arra, hogy kicsi lányából tökéletes, díjnyertes szépségkirálynőt faragjon. 

Ebbe beletartoznak a ruhák, a sminkek, a különórák is, amiket az anyuka szerint a lány is nagyon élvez, akárcsak a versenyeket, amiből egyre többre viszi el gyermekét. 

„A versenyek végén ő is és én is nagyon boldogok vagyunk. Minden kislány hercegnő szeretne lenni, akkor miért akadályoznám meg benne az enyémet?”

– nyilatkozta Madara Zilberte egy nemrég készült interjúban. 

Nektek mi a véleményetek a témáról? Írjátok meg nekünk Facebook-kommentben!

Borítókép: 24.hu