promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Keanu Reeves 21 éve segített egy idegennek, akiből végül Oscar-díjas színésznő lett
Borítókép:  Keanu Reeves / VALERIE MACON / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sokan mondják, hogy Keanu Reeves egy csodálatos ember, és most kiderült egy megható történet, ami alapján ez tényleg így van.

A legtöbben jó eséllyel egyből Keanu Reeves nevét említik, ha nagylelkű, közkedvelt színészekről van szó, hiszen a világsztár folyamatosan bizonyítja, hogy nem celebként tekint magára, hanem ő is csak egy ember, aki például New Yorkban simán metróra száll, ha ahhoz van kedve. Rengeteg történetet hallhattunk már róla, de most akadt egy, ami igazán megmutatja a valódi énjét.

Egy fiatal, kezdő színésznő 1999 környékén éppen az otthoni, kicsit leharcolt, kényelmes ruhájában ment egy forgatókönyvért Beverly Hills puccosabb részére, mikor hirtelen lerobbant a koszos, madárpiszkos autója. Nagyon kellemetlenül érezte magát, mert kinézték őt, és mindenki csak dudált neki, de senki sem segített rajta, emiatt eléggé kétségbe volt esve.

Aztán hirtelen megjelent Keanu Reeves, akin napszemüveg és bukósisak volt, szóval valószínűleg direkt miatta állt meg. Együtt eltolták a kocsit, így happy end lett a vége – évtizedekkel később pedig kiderült, hogy az akkor még szinte teljesen ismeretlen Octavia Spencer volt a bajba jutott hölgy, aki 2012-ben Oscar-díjat kapott A segítség című filmben nyújtott alakításáért.

A számolás joga, illetve többek között A víz érintése színésznője, Octavia Spencer elárulta, hogy akkor örök életre a szívébe zárta Keanu Reevest, hiszen hatalmas mértékű emberséget mutatott az irányába. Ami a híresség számára valószínűleg csak egy átlagos hétköznap volt, az neki egy igazán pozitív élményt jelentett – szóval ebből is látszik, hogy egy apró kedvesség mekkora erővel bír.


Kép: Octavia Spencer / Frazer Harrison / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Itt lehet megnézni, ahogy Octavia Spencer elmeséli az egész meghatónak nevezhető történetet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás