promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Bízom benne, hogy nincs nagy baj" – barátai aggódnak Curtisért
Borítókép:  TV2.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Aggódnak barátai Curtisért. A Sztárban sztár zsűritagja, Kökény Attila szerint lehet, hogy a Zorán-dal következtében feltörtek azok az érzelmek, amik egész gyerekkora óta nyomják a lelkét. Míg a rapper másik barátja reméli, Curtis nem csinál semmi hülyeséget.

„Sajnos a tegnapi nap így alakult...Vasárnap volt! Mindenszentek... édesapám hiánya feldolgozhatatlan még ennyi év távlatából is. Egyszerűen képtelen voltam elindulni és szórakoztatni... Tudom egy előadónak »szuperhősnek« kell lennie, én nem vagyok az! Ember vagyok!!”

ezt írta Curtis arra indoklásul, miért nem jelent meg a Sztárban Sztár legutóbbi adásának felvételén. Zenésztársa, Majka is megszólalt az ügyben, igaz az ózdi rapper csak nagyon röviden kommentálta az esetet, mint mondta: ez Curtis csatája, vívja meg ő

Mint a Blikk az újpesti zenészhez közel állóktól megtudta, az énekes problémája többrétegű: ahogy édesapja, úgy az ő házassága sem sikerült, szeretett volna tökéletes, boldog családban élni. 

„Azt tudtam, hogy Attika kiment szombaton a temetőbe édesapja sírjához, ami nagyon megviselte őt lelkileg, csak bízni tudok benne, hogy nem csinál hülyeséget! Ő egy nagyon jó gyerek, őszinte mély érzésekkel, amit megpróbál leplezni és elfedni, de ezt nem lehet a végtelenségig palástolni”  – mondta a bulvárlapnak Curtis egyik ismerőse.

Míg a Sztárban sztár zsűritagja, Kökény Attila szerint lehet, hogy a Zorán-dal következtében feltörtek azok az érzelmek, amik egész gyerekkora óta nyomják a lelkét. „Tényleg bízom benne, hogy nincs nagy baj, és napokon belül jó híreket fogok hallani róla. Tiszteletben tartom, hogy a barátom most el akar bújni a világ elől, de ha ő nem keres, én fogom hívni" – tette hozzá Kökény Attila.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás