promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emlékszel a Született feleségek ikreire? – Így néznek ki most
Borítókép:  Bustle.com
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már 16 éve, hogy bemutatták az első Született Feleségek epizódot. A nyolc éven át tartó sorozat sztárjai a mai napig felismerhetőek, amikor feltűnnek egy-egy új filmben, nem úgy mint a széria híres ikrei.

A Svaco házaspár gyerekeit alakító színészek ugyanis akkor még csak 6-7 évesek voltak, akikből mára kész férfiak lettek. Brent és Shane Kinsman néhány napon belül töltik be a 23. évüket, így elérkezettnek látták az időt arra, hogy újra kamera elé álljanak. 

Elmondásuk szerint eddig azért nem szerepeltek, mert kizárólag iskolai tanulmányaikra koncentráltak, de nem határolódnak el attól, hogy egy nap újra a képernyőn láthassuk őket.

Ezért is lehet hogy Brent és Shane szinte egyáltalán nem aktívak a közösségi oldalakon. A Lila Akác köz gyermekei nemrég arról meséltek, hogy mára senki sem ismeri fel őket az utcán, mivel már egyáltalán nem hasonlítanak az akkori önmagukra. Most azonban közösségi-oldalukon egy képsorozattal ajándékozták meg a rajongókat, és nem véletlen, hogy azonnal a lányok kedvenceivé váltak. 

Ha végigpörgetjük Shane Instagram-oldalát jól láthatjuk, hogy a fiúk teljesen hétköznapi életet élnek. Főként motoroznak, túráznak és a haverjaikkal lógnak, így szerencsére nem jutottak arra a sorsa, mint a legtöbb Hollywood-i gyerekszínész. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás