promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jól megnőttek Ashton Kutcher és Mila Kunis gyerekei – fotó
Borítókép:  ALBERTO E. RODRIGUEZ / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ritka pillanatok egyikét kapták lencsevégre a lesifotósok a napokban. Gyerekeikkel együtt készítettek képet Mila Kunisról és Ashton Kutcherről. A sztárok helyett, a rajongók most inkább a lurkókért vannak oda. 

2015-ös házasságuk és első gyerekük születése óta nem gyakran hallani Mila Kunis és Ashton Kutcher párosáról. Az azóta négytagúvá bővült család nem véletlenül nem tárja a világ elé életüket. Azt szeretik, ha a média tisztes távolságot tart tőlük. Olyannyira, hogy a Family Guy-ból ismert, Meg karakterének a hangját is kölcsönző színésznő egyetlen közösségi platformon sincsen fent, gyerekeikkel együtt pedig kimondottan ritkán mutatkoznak nyilvános eseményen.

A kivétel viszont erősíti a szabályt. Nemrég egy lesifotósnak sikerült pár képet készítenie a családról, ahol jól látható mekkorát nőttek a gyerekek. 

A fanok azóta megőrülnek, kiakadt náluk a cukiság-faktor Dimitri-től (3) és Wyatt-tól (6). A képek villámgyorsan bejárták a rajongói oldalakat, így a Twitterről mi is elhoztunk nektek pár fotót. 

Noha az elmúlt időszakban nem sokat lehetett hallani róluk, ennek ellenére mindkét színész keményen dolgozott a koronavírus előtt. Mila Kunisnak hamarosan két filmje is megjelenik majd (Four Good Days és Breaking News in Yuba County), Ashton Kutcher pedig leginkább mellékszerepekben tűnik majd fel, a The Long Home-ban és a Vengeance-ben.

– írja a Joy.hu.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás