promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Titokban összeházasodott Scarlett Johansson és humorista szerelme
Borítókép:  Scarlett Johansson és Colin Jost / Frazer Harrison / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A járvány miatt el kellett halasztani Scarlett Johansson esküvőjét, de most kiderült, hogy nem bírta tovább, és biztonságos körülmények között mégis kimondta a boldogító igent.

A Bosszúállók Fekete Özvegyeként ismert Scarlett Johansson rengeteg ember szívét megdobogtatja, és sokan Hollywood egyik legszebb színésznőjeként tartják számon. Több mint két évvel ezelőtt hódította meg szívét a Saturday Night Live népszerű komikusa, Colin Jost, akivel idén akartak összeházasodni, viszont sajnos a jelenlegi helyzet miatt ez nem volt kivitelezhető – de végül a szerelem győzött.

A Meals on Wheels nevű jótékonysági szervezet jelentette be, hogy múlt hétvégén, teljes titoktartás mellett összeházasodott Scarlett Johansson és Colin Jost. Csupán a legközelebbi hozzátartozók, és barátok vehettek részt az szűk ceremónián, ami természetesen a legszigorúbb biztonsági előírásokat követve zajlott le.

A boldog házaspár örömében arra buzdítja az embereket, hogy adományozzanak egy kis pénzt az éhező idősebb emberek étkeztetésére, ami határozottan nemes gesztus, hiszen a járvány idején nagyobb figyelmet kell fordítanunk a nyugdíjas korosztályra.

A hírességnek ez a harmadik házassága, ugyanis 2008 és 2011 között a Deadpool sztárja, Ryan Reynolds volt a férje, majd 2014-ben hozzáment egy Romain Dauriac nevű újságíróhoz, akitől gyereke született, és végül három év után váltak el. Scarlett Johansson viszont már többször is elmondta a nyilvánosság előtt, hogy egész életében Colin Jostra várt, szóval reménykedhetünk benne, hogy ez örökké fog tartani.

Itt lehet megtekinteni a Meals on Wheels bejelentését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás