Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Így néz ki napjainkban a 20 éves Sakáltanya című film főszereplője

Így néz ki napjainkban a 20 éves Sakáltanya című film főszereplője

Színes

Így néz ki napjainkban a 20 éves Sakáltanya című film főszereplője

Színes

Héjja Krisztián 07:07

Elképesztően gyorsan telik az idő. Október 26-án volt pontosan 20 éve, hogy mozikba került a Sakáltanya című film, és ezzel együtt egy világ ismerte meg a főszereplő, Piper Perabo nevét. 

Kevesen tudják, de a mára kultikussá vált film volt a színésznő debütálása is a mozivásznon, ami után sajnos sohasem tudta megütni azt a szintet, mint akkor. Az viszont megnyugtató, hogy ez nem szegte kedvét Perabo-nak, és a mai napig szívesen vállal – igaz jóval kisebb – szerepeket. 

Az elmúlt években olyan alkotásokban láthattuk, mint az Elátkozott szerelem, a Tucatjával olcsóbb, a Szent György és a sárkány vagy A tökéletes trükk, legutóbbi premierje pedig tavaly a Támadás a Fehér Ház ellen 3. – A védangyal bukása című akció-thriller volt.

A színésznő azonban a filmezés mellett üzletasszonyként is megállja a helyét. Piper társtulajdonos az Employees Only nevű manhattani bárban, illetve 2005 óta Jack’s Wife Freda néven saját éttermet is üzemeltet a SoHo-ban.

Nemrég egy rendezvényen kapták lencsevégre a celebet, aki a mai napig bomba formában van. A férfiaknak van egy rossz hírünk, hiszen a sztár már elkelt, 2014-ben ment hozzá Stephen Kay író-rendezőhöz. 

Vígasztalásnak, azért elhoztunk egy friss fotót a színésznőről, akin úgy látszik nem fog az idő vasfoga. 

Borítókép: PHOTO12.COM - COLLECTION CINEMA / PHOTO12 VIA AFP