promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Árpa Attila: „Nárcisztikus szociopata vagyok!”
Borítókép:  Hirvilag.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Őszintén vallott gyógyíthatatlan betegségéről Árpa Attila. Az Argo-filmek rendezője súlyos személyiségzavarokkal küzd. 

A színész az ATV, Mondd el Tatár Csillának! című műsorában beszélt először mentális betegségéről, amit az utóbbi években ismert fel. Az adás után Attila a Bors magazinnak is megerősítette, hogy valóban pszichés gondokkal küzd, amit már orvosi szakvélemény is alátámaszt.

„Ez egy gyógyíthatatlan betegség, illetve a betegség rossz szó, inkább úgy mondanám: piszchológiai rendellenesség, amit felismertem”

– mondta a színész.

A sztár azt állítja, hogy a felismerésben sokat segítettek neki az általa játszott szerepek, vagy a rendezőként megteremtett karakterek, amelyek közül egy bizonyos mentális-problémával aggasztóan jól tudott azonosulni. 

„Foglalkoztam pszichopata, szociopata, borderline és még sok fajta személyiségzavarral a filmjeimben megjelenő karakterek miatt a szo­ciopata típusban abszolút magamra ismertem. Egészen pontosan a nárcisztikus szociopatában. Ezt a felismerésemet pedig azóta orvosi szakvélemény is alátámasztja”

– erősítette meg a színész az tévéműsorban elmondottakat. 

Árpa Attila néhány hónapja D. Tóth Kriszta műsorában is szerepelt, ahol magánéletéről, karrierjéről és egy meg nem valósult randiról is beszélt. A teljes interjút visszanézheted az alábbi videóban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás