promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rendesen kiakadt Sylvester Stallone, mikor meglátta a saját „levágott” fejét – videó
Borítókép:  Sylvester Stallone / Alberto PIZZOLI / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Éppen a várva várt szuperhősös filmjét forgatja Sylvester Stallone, és a felvételek közben olyan látvány fogadta őt, ami eddig valószínűleg csak a rémálmaiban fordult elő.

A Rocky-, illetve Rambo-széria világsztárja, Sylvester Stallone az egyik utolsó aktív hollywoodi akcióhős, akit még most is milliók imádnak. Hamarosan valóra válik a rajongók álma, ugyanis Sly főszerepet vállalt a Samaritan című filmben, amiben egy rég visszavonult szuperhőst alakít, és szerencsére a koronavírus-járvány ellenére is folytatni tudták a munkálatokat.

A színész már többször is posztolt különböző izgalmas anyagokat a forgatásról – ezek alapján pedig már nagyon izgatott, hogy végre mi is láthassuk a végeredményt –, de most egy olyan videót osztott meg, ami szinte valóra vált rémálomnak tűnik.

Sylvester Stallone konkrétan végignézte, ahogy egy állványon viszik a róla mintázott műfejet, ami annyira valósághűre sikeredett, mintha tényleg az ő levágott feje lett volna – ez pedig szinte bárki számára meghökkentő élmény lenne.

Sly a megrökönyödést gyorsan humorra váltotta, és hangosan megjegyezte, hogy még sosem nézett ki ilyen jól. A közönség persze egyből elkezdett aggódni, hogy ez vajon azt jelenti-e, hogy a filmben meghal a karaktere, de a híresség mindenkit megnyugtatott, és elárulta, hogy ez szerencsére nem így van.

A Julius Avery (Overlord, Fenegyerek) által rendezett Samaritan jelen állás szerint 2021. június 4-én érkezik, a forgatókönyvét pedig Bragi F. Schut (Végtelen útvesztő) írta, szóval jó eséllyel felkészülhetünk arra, hogy a megszokottnál egy kicsit keményebb szuperhősös művet kapunk, hiszen a készítők eddigi munkái sem finomkodtak – ez pedig megmagyarázza Sylvester Stallone „levágott” fejét.

Itt lehet megtekinteni Sly mókás videóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás