Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Istenes Bence felkerült egy innivaló palackjára – képek

Istenes Bence felkerült egy innivaló palackjára – képek

Színes

Istenes Bence felkerült egy innivaló palackjára – képek

Színes

Baranyecz János 12:39

Az Álarcos énekes műsorvezetője, Istenes Bence hatalmas megtiszteltetésben részesült, ugyanis mostantól az ő arca díszíti egy ismert vitaminvíz palackjait.

Rengetegen kedvelik Istenes Bencét, hiszen az utóbbi években számtalan műsorban bizonyította már tehetségét, a nézők pedig jelenleg az RTL Klubon futó Álarcos énekesben láthatják őt, ahol humorával, energiájával taglóz le minket minden héten. Csobot Adél szerelme nagyon sokat dolgozik, és most sikerült valami olyat elérnie, amire eddig csak kevesen voltak képesek.

Nagyon sokan szeretnének Istenes Bence helyében lenni, ugyanis az a megtiszteltetés érte, hogy ő szerepelhet a Viwa Vitaminwater palackjain, így szinte az összes bolt polcain ott fog díszelegni az arcával ellátott innivaló.

A híresség láthatóan nagyon boldog emiatt, ez pedig teljes mértékben érthető, hiszen valóban nem hétköznapi dolog, hogy az ember rákerül egy termékre. Sőt, Istenes Bence annyira rápörgött az örömhírre, hogy arra buzdította rajongóit, ha látnak egy ilyen palackot valahol, akkor csináljanak róla egy képet, és a legjobbakat megosztja a saját – amúgy több mint 500 ezer követővel rendelkező – oldalán.

Itt lehet megtekinteni az Istenes Bence arcával díszített vitaminvizeket:

Borítókép: Istenes Bence / via napidoktor.hu